Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Serviceudlejning


    Lej alt service til jeres fest

    Hvorfor leje service til din fest?

    Skal du holde en større fest, vil det måske være en fordel at leje service. Det er de færreste, som ejer bestik og tallerkener til mange mennesker, og skal du afholde en havefest, hvor der er mere end en ret på menuen, vil det være en god ide at leje ekstra service udefra til festen. Derved behøver du ikke investere i dyre domme i tallerkene, knive og gafler, der alligevel kun skal bruges til den store sommerfest en gang om året. Det er betragteligt billigere at leje servicen end at købe den, og derudover har du nemt mulighed for at bestemme præcist, hvilken slags service du ønsker. Det betyder, at du sparer den febrilske søgen efter den helt rigtige kagegaffel eller de rette dækketallerkner. I forlængelse af leje af service tilbydes der også leje af glas. Som et supplement til glas og service, kan du også leje både 3 og 5 armet lysestager hos mange udlejere. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt du nu har nok lysestager til at gøre din fest hyggelig

    Ydermere har du også mulighed for at slippe for den frygtede opvask ved at leje dit service. Typisk tilbyder udlejere at vaske servicen op for et mindre beløb, men dette varierer fra forhandler til forhandler. Det er også vigtigt, at du bestiller dit service mindst 7 dage før, at du skal benytte det. Derved giver du leverandøreren af det udlejede service tid til at håndtere din ordre. Vær i øvrigt opmærksom på at du måske skal bestille endnu tidligere på specielle tidspunkter af året som eksempelvis konfirmationstiden.

    Udlejning af service er ganske normalt i forbindelse med større fester i Danmark. Derfor kan du også bestille tallerkener og bestik både på Sjælland, Fyn og i Jylland. Der er flest, som tilbyder serviceudlejning i København, men byer som Odense og Aarhus har også en række leverandører tæt ved. Bor du ikke i nærheden af nogle af de byer, vil du måske skulle betale transportomkostninger, men uanset hvad burde det være muligt at få leveret service, selvom du bor langt væk fra de store byer.