Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Stripper


    Skal du hyre en stripper til jeres polterabend eller et andet event?

    Hvis du hyrer en stripper, er du sikker på, at du tager festen til det næste niveau. Strippere er toptrænet til at sætte gang i en fest, så du er sikker på at festen bliver god, og der vil være meget at snakke om efterfølgende! At booke en stripper vil være oplagt, hvis du skal holde polterabend eller stor rund fødselsdag.

    Du kan benytte en stripper til andet end blot strip. Skal du afholde et specielt arrangement, kan du også arrangere topløs betjening. Ved at booke topløs betjening bliver din fest særdeles speciel og fræk, men bryder stadig ikke manges personlige grænser, som regulær strip måske ville. Et alternativ kunne også være at bestille stripundervisning. Dette vil være en sjov aktivitet for både mænd og kvinder, og vil være oplagt som underholdning til en polterabend.

    Du kan hyre mange forskellige slags strippere. Du kan for eksempel leje en mandestripper til en pigeaften eller måske endda leje en dværg til strip for at gøre underholdning meget unik. Du kan booke en stripper overalt i landet, så det er underordnet, om din fest er i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, hvis du gerne vil booke en stripper. Stripperne kører typisk ud fra deres egen bopæl, så det er klart at der er et større udbud af strippere i nærheden hvis du bor i en af de store byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg, ift. hvis du bor i en lille by i Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland eller lign.

    Prisen for at leje en stripper aftales individuelt med den enkelte stripper, men vi har forsøgt at sætte en vejledende pris, så du ved nogenlunde hvor prislejet ligger. Et stripshow koster omkring 1800 kroner i det meste af Danmark, mens topløs servering typisk koster 2500 kroner alt afhængigt af hvor lang tid der skal serveres.