Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Studenterkørsel i studentervogn


  Alle husker de glade studenterdage i studentervognen

  Studenterkørsel er en dansk tradition og er en af de sjoveste ting, man kommer til at opleve i sit liv. Traditionen byder, at studenterne bliver kørt hjem til hver enkelt students familie. Der serveres typisk noget mad alle stederne. Maden plejer at være lette snacks som minipizzaer eller pølsehorn. Da man bruger meget af dagen i studentervognen, skal man selvfølgelig finde en fed studentervogn, men som samtidig også er billig, så den er til at betale for alle i klassen.

  Vi arbejder på at samle en liste med alle firmaer der tilbyder studenterkørsel i store byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg, men naturligvis også andre byer i både Jylland, Fyn og Sjælland.

  Priserne for studenterkørsel varierer i høj grad efter kvaliteten af vognen, hvor langt I skal køre, hvor lang tid chaufføren skal bruges, om der skal være en DJ med i vognen osv.

  Da der er ekstremt stor efterspørgsel efter studentervogne i nogle få dage om året er det vigtigt at I booker jeres vogn så tidligt som overhovedet muligt, så I er sikre på at få en god vogn til en fair pris. Derfor bliver der allerede nu booket studentervogne til både 2017, 2018 og sågar 2019. Hvis I venter til sidste øjeblik kan I ende med at være nødt til at leje en dårlig vogn til en høj pris, da I ikke har andre alternativer. 

  Slogan til studentervogn banner?

  Der findes en række klassiske ideer til slogans, som studenter skriver på det banner der hænges på studentervognen. Den helt klassiske lyder således.

  • "1 dyt: Vi skåler, 2 dyt: Vi bunder, 3 dyt: Vi flasher"

  Derudover er der selvfølgelig lavet en masse kreative udgaver. Her er nogle eksempler.

  • "Vi takker Google og Wikipedia for huerne"
  • "Alle drenge lav robotten - Piger ryst med måtten"
  • "Dyt mens de venter - vi er studenter"
  • "Dyt, båt, og vi tager et shot"
  • "Der er kun én rigtig hue - og den er rød"
  • "Vi er dem de andre ikke må lege med"
  • "Dyt så det ryster, så viser vi bryster"
  • "Dette er uden at lyve - vi blev studenter alle 28"
  • "Gymnasiet var fuld af smerter, men når det kommer til druk er vi eksperter"
  • "Det var for let - vi havde StudieNet"
   
  Studentervognen bliver typisk også pyntet op af de studerende med flag, guirlander og lignende. Hvis en fra klassen har sagt et dumt citat, kunne dette også blive sat op på vognen. 

  Musik i studentervognen

  Hvad angår musik i studentervognen inkluderer langt de fleste udbydere, at du kan tilslutte din telefon eller musikafspiller til højtalere. For at være på den sikre side anbefaler vi dog, at i forhører jer enten på leverandørens hjemmeside eller pr. telefon, så i er helt sikre på, at i kan høre musik for fulde drøn, når i kører rundt i studentervognen. Andre leverandører tilbyder tilmed at tilknytte en DJ til studenterkørslen. Dette er en fordel for jer, så i ikke selv skal sætte hver enkelt sang på. Selvom der er hyret en DJ, vil i selvfølgelig helt selv være i stand til at bestemme, hvad der skal spilles, mens der køres. En yderligere bonus ved dette er, at du ikke står i en situation, hvor du bruger alt din telefons strøm, da musikken afspilles fra DJ'en og ikke din telefon.

  Hvad er reglerne ved studenterkørsel?

  Der er nogle regler for, hvad I må og ikke må, når I er ude at køre i jeres studentervogn. Det er vigtigt, at I får disse regler at vide af jeres chauffør på forhånd, og at de bliver kommunikeret ud til alle i klassen.

  Reglerne er de samme, uanset om du kører rundt i de store byer som København, Aarhus, Odense eller Aalborg, eller i nogle af de mindre byer rundt i Jylland eller på Sjælland.

  Derudover er der selvfølgelig alle de sjove studenterhue regler, som I bør læse op på (som om at I ikke har læst nok de sidste 3 år).