Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Tryllekunstner


    En tryllekunstner er god underholdning til jeres arrangement

    Hvorfor er en tryllekunstner altid et hit?

    En tryllekunstner er god underholdning til næsten alle arrangementer. Eksempler på gode disse kunne være en firmafest, familiearrangementer, teambuilding eller bare en fødselsdag. Kort sagt kan en tryllekunstner bruges til alle slags fester, og er underholdning både børn og voksne påskønner. Mange tryllekunstnere kombinerer deres trylleshow med standup som kendt fra for eksempel Rune Klan, hvilket gør showet endnu mere underholdende for publikummet.

    Fordelen ved at booke en tryllekunstner som underholdning er, at han involverer publikum i højere grad end andet underholdning gør. For eksempel kan du hyre en close up tryllekunstner, som laver tryllenumrene særdeles tæt på publikum. Dette kunne for eksempel være korttricks eller lignende.

    Idet tryllerier rammer så bredt, er det vigtigt, at du specificerer hvilken slags show, du ønsker før du booker en tryllekunstner. At leje en tryllekunstner til børn er ikke det samme som at leje en tryllekunstner til voksne. Husk derfor at sige præcist hvilken slags fest du ønsker tryllekunstneren skal komme ud til, så du får den helt rigtige underholdning til din fest!