Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Udlejning af borde og stole


  Lej både borde og stole til jeres fest

  Hvorfor er det så udbredt at leje borde og stole til fester?

  Det er de færreste, der sidder inde med stakkevis af stole og borde, når de skal holde fest for mange mennesker. Derfor er det blevet utroligt populært at leje borde og stole til din fest. En typisk anledning hvor man lejer stole og borde er til bryllup. Det er utrolig nemt at arrangere levering af stolene og bordene og de fleste leverandører er relativt fleksible at forhandle med, både hvad angår pris, leveringstidspunkt og opsætning. En anden fordel er, at du helt selv kan vælge hvilke typer borde og stole, du ønsker til din fest. Passer runde borde bedst til din fests stil, kan du bestille dette, og passer caféborde bedst kan du bestille det. Det er også muligt at leje høje barborde hos de fleste udlejere. Valget er op til dig!

  En mindst lige så vigtig del af festen som borde, er stolene. Det er utrolig vigtigt, at dine gæster sidder behageligt, at der er nok stole til alle gæster og at stolene matcher bordene. Derfor vælger mange at leje stole samme sted, som de bestiller borde fra. Typisk har du et stort udvalg at vælge mellem fra guldstole til stole med betræk.

  Når du overvejer at leje borde til din fest, kan du med fordel også overveje at leje duge, så du giver din fest det ekstra touch.

  Hvad skal du især være opmærksom på ved leje af borde og stole?

  i forbindelse med udlejning af stole og borde er det vigtigt at være opmærksomme på, hvad udbyderen inkluderer i prisen. Nogle inkluderer fragt og levering i prisen mens andre ikke gør. Så synes du nogle leverandører tilbyder borde og stole billigt, skal du være opmærksom på dette sandsynligvis er årsagen. En anden årsag kunne være udbuddet af leverandører i dit nærområde. Alt andet lige, vil der være flere leverandører nær de store byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg. Uanset om du kommer fra Sjælland, Fyn eller Jylland vil du dog have mulighed for at leje borde og stole af en leverandør. Vær opmærksom på at de fleste udlejere kræver, at bordene og stolene står i tørvejr, således de ikke bliver beskadiget. Ydermere forventes bordene og stolene at være rengjort.