Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Vinsmagning


    Kan du smage forskel på de forskellige vine?

    Hvorfor er vinsmagning så hyggeligt?

    Mange nyder et glas godt vin, enten til aftensmaden eller til som afslapning efter en lang dag. Men hvilken vin er egentlig den bedste? Det er langt fra sikkert din omgangskreds er enig i, hvilken vin der er den bedste. Derfor er vinsmagning en hyggelig aktivitet til din fest. Som en forlængelse af vinsmagningen kan du prøve at afholde en blindsmagning til din fest. Derved skaber du også et konkurrenceelement blandt dine gæster. Lad gæsterne smage på vinen og få dem til at gætte, hvilken slags vin de smager på.

    Du kan afholde din vinsmagning hjemme til din fest, hvor der vil komme en person ud til din fest. Her vil han forklare om vinene og selvfølgelig tage smagsprøver med. I vil få smagt en masse forskellige slags vine, så sandsynligheden for, at du finder en ny favorit vin er stor!

    Alternativt kan du tage til vinsmagning ude af huset. Vinsmagning i København og Århus er relativt nemt grundet deres store størrelse. For eksempel har vinbarer som Smagførst specialiseret sig i netop at facilitere vinsmagninger for selskaber. Er dit selskab ikke så meget til vin, kunne et godt alternativ være ølsmagning, hvor det er muligt at smage mange forskellige øl.