Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Strainer


    I en bar, pub, restauration eller andet udskænkningssted skal der helst være det tilbehør i bardisken, som gæsterne forventer. Ikke at de måske selv forventer at se udvalget med egne øjne, men de forventer at kunne blive serveret på rette vis, når de bestiller en særlig drink, cocktail eller andet, hvor der bruges ekstra udstyr for at blive serveret på korrekte vis. Her hører en strainer til blandt det tilbehør, der skal være i enhver type bar.

    En strainer er en si, men den er mindre og mere sofistikeret og specialiseret end den si, vi kender fra køkkenet derhjemme. Formålet er dog det samme, for det handler om at si de elementer fra, der ikke skal ned i eksempelvis en drink. Det kan være isstykker eller frugtrester fra en bestilt drink. Et godt eksempel er den berømte martini, hvor der ikke må komme isflager ned i drinken, som blot skal tilføjes isens kølighed og kompakthed. En strainer bruges derfor ofte i forbindelse med en shaker, der mixer ingredienserne til en samlet masse i drinken.

    Inden drinken serveres skal overskydende rester sies fra, og her kommer straineren altså til sin ret. Den fås med og uden skaft, og den kan erhverves, så den sættes på shakeren, hvorved man ikke behøver holde den, når drinken hældes op i gæstens eller kundens glas. Det giver et indtryk at stil og elegance, og det viser også gæsterne, at han eller hun er kommet til en bar med en vis klasse og kendskab til de ønsker, kunderne måtte spørge til.