Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 500 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

+10.000 varer - Prisgaranti
Fragt 29 kr. - Gratis ved 500 kr.
+10.000 varer - Prisgaranti - Fragt 29 kr. - Gratis fragt ved 500 kr.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Tyroler kostumer

Vælg underkategori:

Vi har et bredt udvalg af tyroler kostumer, så start gerne med at klikke dig ind på enten "til kvinder" eller "til mænd" via knapperne herover, så du kun ser de kostumer der passer til dig.
Sorter faldende

1 til 40 af 147

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

1 til 40 af 147

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Da den danske sanger Johnny Reimar i 1970’erne sang om tyrolerfest i et dansk villakvarter, var han samtidig med til at åbne danskernes øjne for en traditionel sydtysk specialitet, som især i de seneste år har fået en renæssance her i landet også blandt de helt unge, der aldrig har hørt om Johnny Reimar eller hans sange for den sags skyld. Dengang som nu handlede tyrolersangene og festerne om det samme: Det handlede om fest med streg under FEST! Det er unikt, festligt og farverigt i alle ordets vidt forgrenede betydninger!

Når du er inviteret til party på tyroler manér, så er det næsten per automatik en kostumefest. Præcis ligesom ved de store fester i Bayern – og i hele Tyskland og Østrig for den sags skyld – så tager mændene gerne sine lederhosen ud af skabet sammen med de lange sokker og den ternede skjorte - lederhosen er uundværlige når du som mand skal klædes ud til tyroler-festen. Til det originale tyroler kostume hører også gerne en ofte grøn hat i filt – gerne med en påfuglefjer eller lignende stikkende højt op fra tyrolerhatten.

Tyroler udklædning er for kvinder og mænd, børn og voksne

Kvinderne klæder sig ud i deres tyroler kostume i nederdele, strømpeholdere og en tætsiddende hvid eller ternet skjorte på med en dyb nedskæring. Brysterne bliver fremhævet meget tydeligt, og det gælder næsten for alle kvinder, for ved en tyrolerfest er det helt okay både at være slank og trænet og at være lidt større end gennemsnitsvægten – bare frem med attributterne og fest med – alle er velkomne og velsete. Børnene klæder sig ud som de voksne, dvs. drengene leger rundt i lederhosen har pigerne det klassiske tyroler outfit på.

Derudover hører et vigtigt tilbehør med, og det er de store ølglas fyldt til randen med bayersk øl, og dem kan både kvinder og mænd drikke af, fuldstændig som det sker hvert år til verdens største tyrolerfest: Den årlige Oktoberfest i München, hvor de lokale og turister skåler og skråler med tunge literglas i akkompagnement til tyrolermusikken med tube, trompeter og andre blæseinstrumenter. Så er der virkelig dømt fest, og når det gælder livsglæde og stemning så fås disse ølfester i tyrolerteltet simpelthen ikke bedre!

Festen med tyroler kostumer begynder midt i Alperne

Når du nu står foran en tyrolerfest i fuld ornat, så er det måske en meget god ide at få lidt at vide om, hvor Tyrol ligger, og hvad det består af. Mange tror, at Tyrol ligger i Tyskland, men det gør det faktisk ikke. Tyrol er en af Østrigs ni delstater, hvor den med Alperne er den mest bjergrige i landet. Delstatens største by er Innsbruck, og staten har grænser til Tyskland (Bayern), Schweiz og Italien. Tyrol består af to geografisk adskilte områder, Nord-Tyrol og Øst-Tyrol. Sydtyrol er derimod en del af det nordlige Italien. Og det er jo nok især Alperne, man tænker på, når man trækker sine lederhosen på og finder tubaen frem.

Man kan selvfølgelig også tage tyroler kostumer på til andre typer fester med udklædning som dress code. Et kostume i tyroler stil er altid et hit blandt de andre gæster ved en hvilket som helst fest, hvor I er blevet bedt om at møde op i et kostume, og det er velvalgt til både voksne og børn. Du skal selvfølgelig være klar til at være midtpunkt på mange måder, for med et tyroler kostume signalerer du livsglæde, fest og fornøjelig stil, som meget nemt smitter alle andre!