Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Gangster babe kostume til kvinder i Charleston-stil, som indeholder en sort kjole med dyb udskæring i ryggen, og med hårsmykke. Tilføj en sort fjerboa, en cigaretholder og en perlekæde til kostumet for at fuldende det. Dette kostume er velegnet til karneval og lignende begivenheder.

20'er Gangster Babe kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Hårpynt
  • Kjole
Gangster babe kostume til kvinder i Charleston-stil, som indeholder en sort kjole med dyb udskæring i ryggen, og med hårsmykke. Tilføj en sort fjerboa, en cigaretholder og en perlekæde til kostumet for at fuldende det. Dette kostume er velegnet til karneval og lignende begivenheder. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
349 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

349 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S300420

20'er Gangster Babe kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: 1920erne, Gangster, Charleston, Højtider, Alle kostumer , Gangster/Al Capone , Temaer:, Gangster & Al Capone, Kostumer, Kvindekostumer, Charleston kostumer, Aalborg Karneval 2013, Alle kostumer, Højtider, Gruppe kostumer, Par kostumer, Festtøj, Gangster kostumer, Pimp / Alfons kostumer,

Leverandørbeskrivelse: All That Jazz Costume, Black, Dress and Hair Piece. Adult Fancy Dress Costumes. 1920's Razzle Fancy Dress. Dry Clean Only.
Dette gangsterbabe kostume i 1920'er-stil består af en klassisk, sort kjole med sorte frynser langs v-udskæringen og på nederdelen. Derudover medfølger en smuk, sort blomst til håret. Tilføj et par sorte fiskenet strømpebukser og en cigaretholder for at fuldende kostumet.