Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

50'er tøj, kostumer og udklædning


    De vilde 50’ere var årtiet, hvor rockmusikken blev født, og det smittede i den grad af på både hverdag og fest, dengang farfar og mormor var unge.  Derfor er der masser af muligheder for at finde sjove, spændende og ikke mindst farverige 50’er kostumer, der virkelig kan sætte gang i selv den mest vindtørre fest. Tænk bare på filmen ’Grease’ – så får du nok et passende billede på teamet om de festglade 50’ere.

    Fest, farver og 50'er udklædning

    50’erne var tiåret, hvor ungdomskulturen - teenagerne - for alvor begyndte at slå sig løs i strutskørter, åbenstående skjorter, knaldrød læbestift til pigerne og brylcreme i håret til drengene. Det var tiden med de handlekraftige hanner som James Dean, Marlon Brando og Elvis Presley – og de yndige og stærke kvinder som Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor og Grace Kelly.

    Farver og cool attitude er nøgleord for 50’erne, og du kan finde masser af idéer på siderne her med kostumer inspireret fra musikkens, glamourens og filmverdenens ypperste superstjerne. Du kan uden tvivl også finde det udtryk og den stil, der passer til din person, som den ville se ud i de ukuelige 50’ere.