Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

60'er tøj, kostumer og udklædning


    De glade tressere er en særlig epoke i nyere historie. Det skyldes ikke mindst de mange ungdomskulturer, der viste sig for første gang i den vestlige verden, og som på mange områder stadig præger den tid, vi lever i i dag. Ungdomsoprør og Vietnamkrig skabte en del af kulturen, som gav hippiernes ’fred, kærlighed og harmoni’ medvind, mens musikken fra The Beatles eller Rolling Stones stormede alverdens hitlister og ændrede modebegreberne for altid.

    Alt i 60'er udklædning

    Hippiernes Flower Power fremkomst er altid et populært og klogt valg, når du skal finde et 60’er kostume, der rammer plet til enhver fest. En hippie er jo per definition en kærlighedens budbringer, der skaber glæde og gode vibrationer, hvor end han eller hun går til fest. Hvis I er et par, er der masser af muligheder for at skabe et lille, troværdigt hippieunivers, der med afslappet livsstil spreder den gode stemning både tidligt og sent.

    Men der var andre bevægelser end hippiernes i 60’erne. Der var først og fremmest beat- og rockgrupperne, der med deres frisurer og tøjsæt satte dagsordenen for beklædningen, om end også modeikoner som Twiggy, Marilyn Monroe og Brigitte Bardot, for blot at nævne et par af de mest indflydelsesrige fra 60’ernes mode- og filmverden.