Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

70'er tøj, kostumer og udklædning


    Det er altid populært med et tema til en udklædningsfest eller kostumefest, og i mange tilfælde er det smart at finde på et tema, så festens deltagere bevæger sig i det samme univers. Blandt de mest benyttede temaer er at møde udklædt op fra en tidsepoke et yderst populært tiår at vælge– og her er det især 70’er kostumer, der er i høj kurs blandt festfolket.

    70’er udklædning for børn og voksne

    Det er måske ikke så svært at gætte sig til, hvorfor netop 70’er kostumer er eftertragtede. Det var jo årtiet, der begyndte med hippiebevægelsens ’Peace, love and harmony’, og det sluttede med heavy rock bands på scenerne og discokonger på dansegulvet. Det var altså et årti med store forskelle i meninger og påklædninger, men det kommer kun dig til gode som festdeltager i dag, hvor et 70’er kostume tema står på invitationen.

    Intet årti er bedre designet til fest og ballade, som 70’erne, der med de mange strømninger virkelig kan sætte turbo på mulighederne for festlig og sjov udklædning. De enorme flipper på den åbentstående skjorte til mændene og det Abba-inspirerede, groovy til pigerne er din fest et sikkert hit fra start til slut.