Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

80'er tøj, kostumer og udklædning

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)


Når vi taler kostumefester eller udklædnings arrangementer, så er noget af det mest hippe og populære kostume at troppe op i tøj fra forskellige tidsepoker. Det gælder især de tidsperioder, hvor der var mest knald på outfittet. Det vil sige især 1920’erne, 30’erne, 50’erne, 70’erne og ikke mindst 80’er kostumer, med al den pang, man kan forestille sig.

Husker du det permanentede hår, de neonfarvede benvarmere, pandebånd og løst hængende sweatshirts eller joggingsæt samt de imponerende pufærmer, eller har du set det på gamle billeder af mor og far, så har du fat i den helt rigtige tidsalder. 80’erne var et årti, hvor de yngre generationer begyndte at sætte fokus på sig selv efter mange års kollektivitetsfølelse og opfattelse af, at man var et frit menneske i billige og brugte fløjlsbukser i lilla og brune farver. Og dette gjaldt altså både kvinder og mænd.

Kostumerne med 80’er tema er derfor et fyrværkeri i stærke og prangende farver med streg under yuppie og high tech mode. Der er en vis friskhed og umiddelbar livsglæde over 80’er kostumer, og 80'er tøjet er i sig selv en fast at have på, selv inden man møder op til festen eller begivenheden. Hvis du er til fest og farver og knald på fra morgen til aften, så giver kostumet fra denne dekade dig alle muligheder for at slå dig løs til den helt store guldmedalje i dit firsertøj - og det er vel noget som alle mænd og kvinder elsker?

Alt i 80'er udklædning til børn, kvinder og mænd

Hvis man er inviteret specifikt til en fest med årti eller andet som tema, så kan man godt være betænkelig ved, om alle andre har valgt det samme kostume eller udklædning til lejligheden. Det gælder især for temaer med få, markante udklædningsmuligher, men det gælder heldigvis ikke for et tema, der omhandler 1980’erne og firsertøjet. Mulighederne er nærmest uendelige, og du kan med en vis kreativitet selv sammensætte dit kostume og give den som den yngre udgave af George Michael eller Madonna - men med dit eget særkende, udtryk og detalje.

Men der er meget mere end det. Bår du går på opdagelse i diverse firsertøj vil du opdage, at et også var et årti med markante og mere radikal grupperinger som heavy metal, new wave, bz-bevægelsen og mange andre strømninger, der alle sloges om at ligne alt andet end den mainstream, der herskede i det årti.

Når du skal iklædes et 80'er kostume eller 80'er tøj generelt er det en god ide at gå på opdagelse i det store udbud af udklædninger, der er her på siderne. Du finder med garantii den figur, der passer dig bedst. Vi har både 80'er tøj til mænd og kvinder, og sågar også børn.