Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Barnedåb


    Når et barn skal døbes, er det første gang, at man som menneske bliver fejret. Men det er bestemt ikke sidste gang, at man er hovedperson ved fester fremover. Barnedåb er en af de stærkeste kirkelige traditioner her i landet, og selvom man måske ikke er overvældende kristen troende, så vælger de fleste alligevel at lade deres barn eller børn døbe i kirken.

    Efter dåben er der komsammen typisk hjemme i privaten, hvor forældrene byder på kaffe og kage og i de fleste tilfælde også øl og sodavand til medlemmer af familien samt venner og bekendte. Hjemmet er ofte pyntet op med engangsduge, servietter og service, så den efterfølgende opvask bliver knap så voldsom.

    En barnedåb er en af de mere afdæmpede fester, og det er der naturligvis ikke noget at sige til, når man tænker på, at det er navngivningen af ens barn, man fejrer. Selvom man ikke vil holde barnedåb i kirken, er det stadig muligt at fejre sit barn med en fest. En sådan fest kaldes en navnefest, og her inviterer forældrene venner og familie til en komsammen, der stort set foregår på samme måde som ved en kirkelig barnedåb.

    Står du som festarrangør af en barnedåb - måske efter at have arrangeret et baby shower - så husk at der skal pyntes flot op. Vi har både pynt til barnedåb generelt, men også et stort udvalg i bordpynt.