Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Barudstyr


    Der skal det rette bar udstyr og bar tilbehør til, for at have en velfungerende bar kørende. Det bør være klart for enhver bar ejer med respekt for sig selv og sine gæster, at man ikke sparer på bartenderens udstyr, for det går kun ud over barens renommé, hvis der ikke er styr på detaljerne. Du skal først og fremmest indkøbe de drikkevarer, du ønsker at servere i baren, der skal være de rette glas til de rette typer drinks foruden det bartilbehør, der gør drinksene til det, de er. Det gælder vigtige tilbehør som muddler, strainer, skænkeprop, målebæger, isske, sifon, isknuser, shaker, afkølere i flere størrelser og så videre.

    En bartenders udstyr er alfa og omega i en velassorteret bar, for det er ofte kræsne kunder, der kender deres favoritdrink til fingerspidserne. Der skal ikke gås på kompromis med kvaliteten i den henseende. Barudstyr er selvfølgelig også barstole og borde, og det skal alt sammen være i et samspil med hinanden, så gæsterne kan vænne sig til den stil og elegance, som netop din bar har. Det er afgørende for et udskænkningssted at skille sig ud fra mængden og finde en unik stil for at tiltrække det rigtige klientel. Her kommer valget af barudstyr til cocktails foruden tilbehør og bartenderens udstråling virkelig på banen.

    Hvis du leder efter noget specifikt barudstyr bør du tage et kig på vores kategorier; glas, shakere, hjemmebar, Globus bar, champagne sabel, champagnekøler, isspand, vinkøler, askebæger, skænkeprop, proptrækker, vinprop, muddler, sifonflasker, isske, målebæger, vinkaraffel, isknuser, strainer, barstole, barborde, barskabe mv.