Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Batman kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)


Der findes berømte superhelte, og så er der Batman, der vel nærmest er i en liga for sig selv, hvad angår stjernestatus inden for superhelte industrien. Det skyldes først og fremmest de oprindelige Batman historier fra tegneserierne, som mange mænd og drenge er vokset op med i flere generationer. Og for de yngste par generationer har Hollywood spædet yderligere til legenden om flagermusen, der er enhver forbryders største skræk.

Batman udklædning er for små drenge og voksne mænd

Batman kostumer er derfor ikke overraskende blandt vores allerstørste hit, når vi nærmer os de traditionelle udklædningsdatoer som fastelavn, halloween, sommerfester, julefrokoster og så videre. Med et Batman kostume er du sikker på at blive et af festens samtalepunkter på godt og ondt. For enten imponerer du selskabet i dit imponerende kostume, eller også høster du ros for et sjovt og underholdende indslag med en Batman i en lidt anden form og figur, end man kender ham fra filmene og tegneserierne.

Men det er lige præcis der, du med dit Batman kostume viser overskud og god humoristisk sans. Du styrer altså begivenhederne selv, når du vælger et Batman kostume med den ene eller anden bagtanke og motivation. Og kom så ud i Batmobilen og tag til fest! Til kvinderne har vi Catwoman kostumer.