Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Baywatch livredder kostume til kvinder, bestående af rød jakke og kjole. Fuldend looket ved blot at tilføje en af vores Baywatch flydere. Kostumet er perfekt til din næste strandfest.

Baywatch Livredder kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Jakke
  • Kjole
Baywatch livredder kostume til kvinder, bestående af rød jakke og kjole. Fuldend looket ved blot at tilføje en af vores Baywatch flydere. Kostumet er perfekt til din næste strandfest. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
209 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

209 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S328980

Baywatch Livredder kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: 1990erne, Baywatch, Højtider, Alle kostumer , Berømte personer og figurer , Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, 90'er tema, Kendte personer, Kostumer, Kvindekostumer, Berømte personer og figurer Kostumer, Aalborg Karneval 2013, , Alle kostumer, Kendte personer kostumer, Højtid

Leverandørbeskrivelse: Baywatch Beach Lifeguard Costume, Red, with Dress & Jacket. Film and TV Fancy Dress. Baywatch Licensed Fancy Dress. Dry Clean Only.
Dette kostume er perfekt til TV eller Baywatch arrangementer. Kostumet er inspireret af den klassiske livredderuniform. Dette licenserede kostume leveres med en rød kjole, der har en gul kant i udskæringen og et Baywatch-logo på skørtet. Det er også inkluderet med en rød og gul zip-up jakke med et Baywatch-logo på brystet. For at fuldfører lookket, husk at tilføj en af vores Baywatch-flydere!