Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Beer Pong udstyr


    Drukspillet beer pong er blevet ekstremt populært i Danmark, efter at vi har lært det af amerikanerne. Spillet opstod i USA sammen med indtoget af de populære red cups, som egentlig blot er et rødt krus, men som er blevet et kendetegn for privatfester i USA. Beer pong er et aktivt drukspil, som kan samle ekstremt mange mennesker til en fest omkring en sjov aktivitet. Derfor er det blevet så udbredt, og noget der spilles overalt i Danmark.

    Til at spille beer pong skal du bruge en stak red cups (eller en anden type plastikkopper på den størrelse), en bordtennisbold, et bord og selvfølgelig noget drikkelse. Du stiller kopperne op på hver sin side af bordet som vist på billedet, og samler så to hold der skal dyste imod hinanden. Herefter fylder du krusene med en eller anden form for drikkelse, og så er du ellers klar til at spille beer pong.

    Nu går det ganske enkelt ud på, at du fra din position på ene side af bordet skal forsøge at kaste bordtennisbolden ned i en af modstanderens kopper på den modsatte side af bordet. Lykkes det, så skal modstanderholdet drikke indholdet af koppen. Sådan skiftes holdene så til at kaste efter hinandens kopper, og den der først har ramt i alle modstanderens kopper vinder spiller.

    Straffen for at tabe beer pong-spillet er, at taberholdet skal drikke indholdet af vinderholdets resterende krus, hvilket kan være alt fra 1 til 6 stk., alt efter hvor stor sejren har været. Alt efter hvem du spiller med vil du helt sikkert møde en masse yderligere små regler til beer pong-spillet, som fx at du må forsøge at puste bolden ud af et krus, når den cirkulerer rundt i toppen uden endnu at have ramt bunden.

    Disse beer pong-regler må i forsøge at nå til enighed om inden i går i gang, således at der ikke opstår uenigheder undervejs, når spillet først for alvor er i gang. Du har sikkert en ven eller to som har spillet beer pong mange gange før, og som har sine egne regler vedkommende vil forsøge at trumfe igennem. Overvej også om ikke en ølbong kan sætte ekstra gang i jeres fest?