Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Derfor skal du lære en masse gode vittigheder

Du har garanteret siddet med en gruppe venner, hvor stemningen har været en kende sløj, men pludselig er der én, der fortæller en pragtfuld joke – og så ændrer stemningen sig. Til sådanne tilfælde er det fantastisk at have en lille samling af jokes, du kan trække på. Hvis du ikke har det, så er det på tide at lære et udvalg af gode jokes, så du ikke løber tør.

 

Det er dog vigtigt at pointere, at det ikke er nok med et par enkelte jokes. Hvis du ofte ses med den samme gruppe venner eller veninder, så bliver sådanne jokes hurtigt trivielle, når de fælles gang på gang. Kan du derimod levere en ny, sjov joke hver gang, så er det en helt anden sag. Derfor bør du ikke tøve med at læse et par jokes og lære dem udenad.

 

Find jokes i massevis på nettet

Du skal ikke være bange for, at du løber tør for jokes lige foreløbigt. Internettet er en nærmest uudtømmelig kilde til nye jokes. Hvis du er på udkig efter et sted, hvor du kan søge inspiration til nye jokes, som du kan lægge på lager, så kan du eksempelvis bruge Bedstejokes.dk, der har ét af Danmarks største udvalg af sjove jokes, som du helt gratis kan læse.

 

Hvis du har besluttet dig for, at det til næsten sammenkomst skal være dig, der har de sjove jokes med, så bør du – uden tvivl – søge inspiration på nettet. Der findes et væld af bøger, der ligeledes er fyldt med jokes inden for et væld af områder, men hvorfor betale for bøger, når det hele er frit tilgængeligt på nettet? Det er der ikke nogen grund til.

 

En god joke kan ændre stemningen

Der er flere årsager til, at du bør lære en lang række nye vittigheder. Den primære årsag er, at du kan ændre stemningen i ethvert fællesskab, hvis blot du har en god joke til at bryde isen. Det kan dog også bruges til at muntre nedtrykte personer op, hvorfor det er oplagt at fortælle en sjov joke, hvis eksempelvis din partner er nedtrykt efter en dårlig dag.

 

Ydermere, så har de fleste selvfølgelig oplevet, at et barn har spurgt, om de kan fortælle en god joke. I et sådant tilfælde kommer du bedre ud af situationen, hvis du reelt set har en god joke. Dette understreger blot vigtigheden af, at lære en god samling vittigheder, som du kan trække på, hvis du føler, det bliver nødvendigt.

 

Indsæt en joke i din tale til konfirmationen

Nu er vi snart ved at nærme os den hyggelige konfirmationsperiode hvor flere tusinde konfirmander endelig får lov at gå ind i de voksnes rækker. Når man skal forberede sig til konfirmationen som forældre eller familiemedlem, så betyder det jo også ofte at der skal skrives en god og sjov tale til konfirmationen. Her kan det især også anbefales at få noget inspiration fra en god joke. Der er ikke noget bedre end at kunne få sine gæster til at grine når man er igang med talen - kun da ved at man det virkelig er lykkedes med at skrive en god tale, som ingen kommer til at synes er alt for kedelig. Derfor er et godt råd ligeledes at få inspiration fra en god joke eller to og få den flettet ind i talen på en sjov og naturlig måde!

 

Hvis du vil have mere inspiration til de forskellige aspekter af konfirmationen så kan du finde tips og tricks i de mange artikler på konfirmationstid.dk.

Sådan skriver du en god sang eller tale til festen

Skal du skrive en sang eller tale til festen, så er du – sandsynligvis – opmærksom på, at du står over for en udfordring. Der er mange relevante overvejelser, du gør skal gøre dig i denne forbindelse. Nogle af disse aspekter har naturligvis større betydning end andre. Dette gør sig gældende, hvad end du har i sinde at skrive en festlig sang eller dybfølt tale.

Skal stemme overens med festens stemning

Det mest essentielle er, at du formår at tilpasse enten sang eller tale til festens stemning. En humoristisk tale, hvor der udleveres diverse personlige eskapader egner sig typisk bedre til en polterabend frem for et bryllup. Det samme gør sig gældende i forbindelse med sangskrivning. Derfor er det essentielt, at inddrage festens stemning i din skriveproces. En forkert tale eller sang kan hurtigt ændre stemningen til det værre. Omvendt kan en velskrevet tale eller sang med øje for såvel festens stemning som gæster i stedet ændre stemningen til det bedre. Det er selvfølgelig formålet med din sang eller tale, at det skal skabe en vis stemning, hvad end lattermusklerne skal aktiveres eller tårekanalerne skal åbnes.

Forsøg at gøre den personlig

Hvis du skal skrive en sang eller tale til et festligt arrangement, så skrives denne typisk med særligt fokus på den eller de personer, der afholder dette arrangement. Det gør sig gældende, hvad end det er en konfirmation, børnefødselsdag eller et bryllup. Derfor bør du også gøre en indsats for at gøre den personlig, men dog uden at overskride grænserne. I forsøget på at opnå dette, kan du f.eks. inddrage gode citater fra modtager af den givne tale eller sang. Husk dog på, at sådanne indslag ikke bør optage for megen tid, hvorfor det næppe er en god idé at medbringe en tale pålydende 10 A4-sider. Du bør i stedet fokusere på at være kort og specifik, hvilket oftest er dette, der er den mest vanskelige del.

Skriver du en sang, så brug en kendt melodi

Hvis du skal skrive en sang, så er det selvfølgelig også et fokuspunkt, at de øvrige gæster til festen, kan synge med. Det er derfor vigtigt, at du finder en melodi, de fleste kender. Er du i tvivl om valget af melodi, kan du bl.a. finde inspiration blandt kendte børnesange, da dette er melodier, de fleste har kendskab til, og flere vil derfor synge med på sangen.

Vær omhyggelig

At skulle skrive en tale eller en sang til en festlig begivenhed, er ikke en hurtig affære. Der er mange tanker, der skal gøres. Dertil er det yderst sjældent, at første udkast er brugbart. Ofte er det nødvendigt at bruge samme mængde tid på tilpasninger, omskrivning og deslige, som du har spenderet på at skrive det første udkast til enten din sang eller tale. Føler du ikke, at du har tiden til at producere en omhyggeligt udført sang eller tale, så er det bedre, at du i stedet overlade denne opgave til én af de øvrige gæster. Et godt tip er dog, at du starter i god tid, såfremt invitationen til den givne fest er modtaget i god tid.

3 spændende gør-det-selv indslag til festen

Hej allesammen!

I dette indlæg vil vi gennemgå et par spændende indslag som man helt selv kan lave til festen. Det er som bekendt vigtigt at ens gæster ikke kommer til at kede sig mens festen løber af stablen og med disse sjove indslag kan man med garanti være sikker på at dette ikke kommer til at ske.

Book et musikalsk indslag til den store fest

Hvis I står og skal til at afholde en fest, så bør man altid sikre at man har styr på underholdingen til sit event. Det kan eksempelvis være, at man har sørget for et par sjove taler eller festsange, nogle morsomme festlege eller måske har booket professionel underholdning fra eksempelvis en dygtig tryllekunstner eller en komiker, som kan få alle gæsterne op i højeste gear. Disse forskellige typer indslag er altid et sikkert hit at inkludere til festen, hvad end man afholder en konfirmation, julefro-kost, fødselsdagsfest, reception eller noget helt tredje, og grunden til dette er, at man selvfølgelig altid skal sikre sig, at ens gæster har det sjovt og får grinet godt i gennem. Der er ikke noget værre end en fest, hvor man sidder og keder sig fordi der intet underholdning er mellem hverken forret, hovedret eller dessert. 

Magi, der vil tage jeres gæster med storm! Når man arrangerer en fest er der altid et stort væld af aspekter, der skal planlægges så festen kommer til at blive et brag af en succes for alle gæsterne til selskabet. Et af de vigtigste aspekter er unægteligt underholdningen til festen. Det er altid af stor vigtighed, at man sørger for at gæsterne ikke kommer til at kede sig i bare et sekund. Der er mange forskellige typer af underholdning man kan vælge: nogle vælger selv at stå for underholdning i form af selskabslege og andre indslag som taler og sange. Disse små hyggelige indslag passer altid rigtig godt ind til fx konfirmationsfesten, fødselsdagen eller lignende hvor der måske er en person, der skal i centrum.
Hvis I står i den situation at skulle arrangere firmafesten, fødselsdagen, konfirmationen eller måske et andet type arrangement, så er det altid af stor vigtighed at underholdningen sidder lige i skabet. God underholdning er den ingrediens, som kan hæve en fest fra “blot” at være god til at være en helt speciel oplevelse for jeres gæster, som vil blive husket i lang tid frem. Hvis man beslutter, at krydre sin fest med sjov underholdning, så melder næste spørgsmål sig hurtigt: hvilken form for festunderholdning skal man vælge? Der er rigtig mange forskellige indslag, man kan benytte sig af, og her på bloggen giver vi jer en masse sjove og spændende ideer til fx selskabslege og sjove taler.  
Ingen fest uden musik. Musik kan sætte den helt rigtige stemning og få ens gæster til at føle sig feststemte og godt tilpas. Den type musik, du skal afspille, afhænger dog i høj grad af festen og ikke mindst gæsterne. Derudover er der også forskellige måder at afspille musik på, såsom live band eller et DJ set.
Et babyshower er en festlig begivenhed, hvor man fejrer en kommende mor og markerer graviditeten med god mad, sjove lege og masser af gaver. Det er oprindeligt en amerikansk tradition, men babyshowers er i de seneste år blevet meget populære i Danmark.

Vi elsker fester, og hvad er bedre end en god havefest på en varm sommerdag / aften? Lange danske sommeraftener er noget helt specielt, og en rigtig god ramme for alt fra fødselsdage til familiefester, eller måske blot en god undskyldning for at invitere nogle venner over i haven til cocktails.

Når fastelavnsfejringerne nærmer sig, stiger forventningerne særligt hos børnene i takt med, at dagene går. For der skal jo holdes fest og slåes katten af tønden i institutionen eller skolen, i nærmiljøet derhjemme og måske endda også ved diverse fritidsaktiviteter. Og ikke nok med det, for der skal jo tigges og plages, når man sammen med vennerne skal rundt og true naboerne med ballade, hvis ikke man får en lille skilling eller noget slik til posen.

Vores hjerner kan meget vel være fremragende til abstrakt tænkning og planlægning, men ofte er de håbløse til (hvad der forekommer os) simple opgaver som at huske årsdagen med damen eller fars fødselsdag.
Det er vigtigt at have styr på love og regler omkring fradrag i forbindelse med fester i firmaet. Ingen har lyst til at betale mere end de burde eller – i værste tilfælde – ende med sjusk i papirerne.
Det kan være svært at købe gave til ham. Han ved ikke hvad de ønsker sig, og når alt kommer til alt, så mangler han jo egentlig ikke noget. Eller hvad? Vi er dykket ned i emnet og har fundet den ultimative liste med fede gaver til ham, hvad end det er Fars Dag, fødselsdag, julegave eller bare en hverdagsgave fordi han har fortjent det.
Nytårsaften er årets sidste – og måske største – fest. Her er dresscoden altid lidt finere, og det ses blandt andet i form af glimmer, pailletter og andre ekstravagante detaljer. Et flot og festligt outfit er et must, hvis man gerne vil skille sig ud blandt glimtende konfetti og farvestrålende fyrværkeri.
En af efterårets store fester er halloween. En fest hvor du kan give den hele armen med pynt i huset og uhyggelig udklædning. Vi giver dig et par ideer til, hvordan du pynter dit hus så det kommer til at ligne et uhyggeligt spøgelsesslot.
Halloween er over os, og derfor er det tid til at lave flotte græskar. Her får du en masse eksempler på sjove måder at skære dit græskar ud på.
Med denne promilleberegner kan du beregne din alkohol promille ved at indtaste dit køn, din vægt og oplysninger om dit alkoholindtag.
Gode idéer til nomineringer, underholdning, aktiviteter og lege på sidste skoledag for 9. og 10. klasser.
Mange kender garanteret dette klassiske spil til forfesten, hvor man placerer et kortspil rundt om en tom flaske. Hvert kort har sin helt egen betydning, men hvilke kort var det nu, som betød hvad? Vi har samlet en overskuelig liste over reglerne, som er let at have ved hånden.

Det kan være nærmest umuligt at bevare det kølige overblik, når festivalsæsonen nærmer sig. Derfor har vi lavet en huskeliste, så du er sikker på at få den bedst mulige festivaloplevelse! Der er både inkluderet de livsnødvendige ting, og ting som er med til at gøre hele oplevelsen en smule sjovere

Festlige indslag er med til at gøre festen en smule sjovere. Det er dog vigtigt at have valgt nogle gode og sjove indslag, så du sikrer at det bliver en succes. Som hjælp har vi delt vores favoritter til blandt andet fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet!
Det sker hvert år. Hvert år har dine venner og familie fødselsdag, og det betyder, at du helst skal finde på en sjov og unik tekst til en fødselsdagshilsen. Men hvordan laver man lige den sjoveste fødselsdagshilsen? Se med her og find ud af det!
Banke banke på vitser er typisk så dårlige, at de er sjove. De er med til at bringe kanon god stemning, så derfor har vi lavet en samling af de sjoveste og mest platte banke banke på vittigheder lige her!
En god og udfordrende gåde er en fremragende ice breaker til alle fester, så derfor har vi fundet vores absolutte favoritter, så du kan få inspiration til en sjov, plat eller svær gåde, som du kan bruge næste gang, du er til fest!

1990'erne var et nostalgisk musikårti for mange. Men hvilke sange var egenligt særligt populære? Vi har samlet 6 megahits fra 90'erne, hvor der både er danske og engelske repræsentanter. Se med her!

1980erne var et årti, der står mange musikelskere nær. Utallige klassikere blev lavet i dette årti, hvilket er hvorfor, vi har forsøgt samle nogle af de mest populære - både fra Danmark og England!

Har du nogensinde undret dig over, hvilke bryllupstraditioner der hører et rigtigt bryllup til, så se med her. Vi har listet alle de mest almindelige bryllupstraditioner til bruden og brudgommen!

Når du skal til fest, så bør du altid have et kondom med i pungen eller lign. Man ved jo aldrig hvordan aftenen udvikler sig. Men så kommer spørgsmålet...

Står den store dag for døren, og har du endnu ikke helt styr på bryllupstalen til bruden eller gommen, så tag et kig på vores hurtige guide til hvordan du perfektionerer din tale!
Skal du arrangere en fødselsdagsfest, står du sandsynligvis i en position, hvor du skal forberede en fødselsdagssang til fødselaren. Se med her, hvor vi har samlet nogle bud på gode og sjove fødselsdagssange, der vil være et sikkert hit til din fest!
I 2016 indlemmer vi endnu et hold unge mennesker i de voksnes rækker, og både forældre, gæster og ikke mindst konfirmander glæder sig til den store dag. Konfirmanden a la 2016 er både kvalitetsbevidst og også en smule krævende, når det kommer til konfirmationsgaverne. Det stiller lidt ekstra krav til os gæster.
Julen er en tid, der er præget af hygge og samvær med sine nærmeste. Men hvilke sange er egentlig de bedste julesange? Vi har lavet en julesange top 10 over vores favoritter! Vi har både inkluderet danske julesange og engelske julesange for at finde frem til de bedste julesange.
Står du i en situation, hvor du skal forberede en konfirmationssang til mor og far, er det ikke altid lige let at vide, hvor man skal starte. Følgende er en guide, der tager dig igennem de vigtigste punkter, når du skal skrive en sang. Derudover vil der også komme nogle konfirmationssange eksempler.
Skal du holde en nytårsfest, skal du sandsynligvis også stå for at have et par drinks klar til dine gæster. Vi har forsøgt at samle 5 festlige nytårsdrinks til din inspiration. Se med her og bliv inspireret!
Drinks med vodka er måske de mest populære drinks, men hvilke er de bedste? Vi har forsøgt at samle vores favoritter lige her!
Rom er en af de mest anvendte typer af alkohol, som bliver anvendt i drinks. Men hvilke drinks er egentlig de bedste? Vi har samlet en liste over vores absolutte favoritter!

En skumbanan drink skal helst smage som det chokolade, man husker så godt som barn. Der findes mange forskellige varianter af drinken, men her har vi samlet vores favorit! Det er i øvrigt nemt at transformere drinken til et lækker shot!

En Gin Hass drink er en lækker fredagsdrink at nyde i hyggeligt selskab. Den lækre blanding af den syrlige lime og den søde mango giver drinken en fantastisk balance. Se med her for at lære hvordan du laver den!
Den klassiske italienske apeterif Negroni er yderst simpel og utrolig nem at lave. Tryk her for få opskriften på denne lækre drink!
En Espresso Martini er en fantastisk drink at nyde efter jeres middag. Drinken har et sofistikeret udtryk og smager tilmed rigtig godt, hvis du kan lide kaffe. Følg vores opskrift på Espresso Martini og lær præcis, hvordan du laver den!
Den ikoniske Tom Collins drink er en velsmagende og sofistikeret drink at nyde - og så er den tilmed nem og hurtigt at lave! Tryk her for at se præcist, hvordan du laver denne drink.
En Mai Tai drink er en yderst eksotisk og lækker drink. Men hvad er egentlig den bedste Mai Tai opskrift? Læs med her og få en opskrift på denne fantastiske drink!
Når arbejdspladsen skal afholde årets store julefrokost, er der mange ting man skal overveje. Både hvis man sidder med planlægningen af festen, eller hvis man bare skal med som gæst.
Der er ikke noget så skønt som en rigtig spændende børnefødselsdag med små og store pirater og sørøver, der svinger med sværdet og synger pirat-fødselsdagssang for fødselaren og spiser og drikker sørøver-mad og -drikke. Kig med her og få gode ideer til en gysende farlig piratfest.
Lumumba også kaldet en død tante er en dejlig drink, som man kan nyde både kold og varm. Se med her for at se, hvordan du laver den!
En Aperol Spritz er en utrolig populær drink i det sydlige Europa. Derfor forbinder mange det med den årlige sommerferie, men hvorfor ikke lave den herhjemme? Vi giver dig opskriften og fremgangsmåden til at lave denne dejlige drink!
En Moscow Mule var drinken, der introducerede USA til vodka. Men hvordan laver man denne ikoniske drink? Se med her og find ud af det!
En Irish Coffee er ideel som drink til efter aftensmaden, hvor der skal hygges ved sofaen. Men hvordan laver man den bedst muligt? Følg med her og lær hvordan du laver den perfekte Irish Coffee!
Bermudas nationaldrink Dark and Stormy kan bestemt også nydes her i det kolde nord! Drinken hjælper dig med at slappe af efter en stressende arbejdsdag med dens let stærke ingefær smag. Klik her og få opskriften på denne dejlige drink!
Mange nyder den fantastiske smag af vellavede drinks, men det er ikke alle, der kan lide at drikke alkohol. Eller måske skal du holde en børnefødselsdag og vil gerne lave nogle alkoholfri drinks til børn. Derfor har vi samlet nogle af de allermest lækre alkoholfri drinks, som du kan nyde selvom du ikke drikker alkohol.