Vil du gerne overraske din mand med en speciel gave som han aldrig glemmer, så giver vi dig her nogle gode bud på de gaveideer som mænd kun tør drømme om. 

Flyv i luftballon

Hvis din mand ikke lider af højdeskræk, så er det her noget som står højt på en hver mands ønskeliste, at komme op i en luftballon og svæve henover smukke danmark, på en varm og skyfri sommeraften.

Oplevelsen kan finde sted enten på sjælland, på fyn eller i jylland alt efter hvad der passer dig. Det ville være en ideel gave til 30, 40 eller 50 års fødselsdagsgave.

Kør i Lamborghini

Hvor tit får man lige lov til at sætte sig bag rattet i en superbil som kan accellerere fra 0-100 på 3,5 sekunder. Det sker nok ikke særlig ofte for de fleste af os, men her får man lov til at køre en Lamborghini Gallardo i 15, 30 eller 60 minutter, alt efter hvad man betaler for.

Under hele turen vil der være en erfaren instruktør på passagersædet, som vil hjælpe og guide en til at få mest muligt ud af oplevelsen.

Romantisk ophold 

Har din mand enten arbejdet hårdt på det seneste eller er han mentalt udkørt, så har han brug for noget selvforkælelse og pleje og hvad er bedre end et romantisk ophold for to. 

Rundt omkring i Danmark kan man finde rigtig mange steder som tilbyder romantiske ophold, du vil kunne finde hoteller, kroer og slotte som tilbyder alt fra spa og massage til gourmet og meget andet. Et ophold inkludere som ofte morgenmad og et hyggeligt værelse, dette er en perfekt gave hvis i har brug for noget tid sammen.

Kursus i Kitesurfing

Kitesurfing har efterhånden været populært i en del år, så hvis ham du søger en gave til endnu ikke er kommet med på bølgen, så er det her ideelt.

De fleste begynder kurser vil vare omkring 4-5 timer, der vil blive udleveret udstyr og meget mere så man skal blot sørge for at møde op det rigtige sted og til den rigtige tid.

Faldskærmsudspring 

Selv de mest hardcore mænd kan have en skræk for højder og det at skulle kaste sig ud fra et fly. Men mener du at din mand har brug for et noget spænding i sit liv, så er det her den ultimative gave.

Der kan ofte vælges mellem solospring eller tandem med en instruktør. Er det første gang der springes alene, så vil et solo spring inkludere 5 timers teori. Et solospring vil typisk ske fra ca. 1200 meter højde og med et frit fald på omkring 5 sekunder.

Som du kan se så er der rigtig mange muligheder, det er kun fantasien der sætter grænser. Vil du gerne have flere ideer til oplevelser, så se denne liste med +100 oplevelsesgaver, eller se samtlige gaveideer på Gavespot.dk.