Hvis I står i den situation at skulle arrangere firmafesten, fødselsdagen, konfirmationen eller måske et andet type arrangement, så er det altid af stor vigtighed at underholdningen sidder lige i skabet. God underholdning er den ingrediens, som kan hæve en fest fra “blot” at være god til at være en helt speciel oplevelse for jeres gæster, som vil blive husket i lang tid frem. Hvis man beslutter, at krydre sin fest med sjov underholdning, så melder næste spørgsmål sig hurtigt: hvilken form for festunderholdning skal man vælge? Der er rigtig mange forskellige indslag, man kan benytte sig af, og her på bloggen giver vi jer en masse sjove og spændende ideer til fx selskabslege og sjove taler.   Man kan komme enormt langt med et par sjove hjemmelavede indslag, men det vil sjældent kunne måle sig med at hyre professionel underholdning udefra. Derfor vil vi i denne artikel slå et stort slag for, at man booker en professionel tryllekunstner. En dygtig tryllekunstner kan levere et show som på én og samme tid formår at tryllebinde tilskuerne, så de sidder tilbage med åben mund og polypper i bare forundring, og samtidig får dem til at skraldgrine. Mange moderne tryllekunstnere blander nemlig deres show med en stor portion humor, så der vil med andre ord være noget for enhver smag. Trylleri er alsidigt og kan nydes af alle jeres gæster - på tværs af alder, kultur og køn. Modsat fx en komikers stand-up rutiner er tryllerens effekter som regel visuelle og de bryder derfor også eventuelle sprogbarrierer, hvis man har udenlandske gæster med. 

Hvorfor vælge en tryllekunstner?

Anders Møller er en af landets dygtigste tryllekunstnere. Han har optrådt i mere end 10 år, og med de mange shows i rygsækken ved han, hvordan man skal give et hvilket som helst publikum den bedstmulige oplevelse. Læs meget mere om Anders og book ham nu på hans hjemmeside anders-magic.dk.

Vi har bedt Anders give os tre gode grunde til, hvorfor en tryllekunstner altid er et sikkert hit til stort set alle typer arrangementer. 

  1. Unikt underholdning, som ALTID giver noget at snakke om. Et trylleshow indeholder mange overraskelser, og så er det altid en fornøjelse at se, når tryllekunstneren får det umulige til at blive muligt. Det giver selvsagt også en masse at snakke om blandt gæsterne efter showet.
  2. Hiver stemningen i vejret, og sætter tempoet op i højeste gear. Gæsterne må aldrig kede sig til festen, og det kan nogle gange være svært at undgå, fx når gæsterne venter på forretten eller efter hovedretten er indtaget. Et trylleshow passer perfekt på netop disse tidspunkter, da det kan kickstarte festen og sørge for at folk hygger sig og hurtigt får noget at snakke om med sidemanden.Dette bringer os videre til næste punkt.
  3. Er en oplagt icebreaker! Et trylleshow er den perfekte måde at få folk i snak. “Hvordan gjorde han nu lige det trick?” er et spørgsmål, som vil blive hørt gentagende gange efter showet, og ingen af gæsterne mangler nu emner at snakke om!
 
Det var et par af grundene til, hvorfor en tryllekunstner altid er et sikkert hit, hvis I vil give jeres gæster en ekstra speciel oplevelse!
 

BONUS: Lær at trylle

Det kan nogen gange også være sjovt, selv at kaste sig ud i trylleriet, og måske selv stå for et mini trylleshow til festen. Den har gæsterne helt sikkert ikke set komme! På laertryl.dk, kan man lære at trylle - helt gratis! Der er tricks med kort, mønter, elastikker og en masse andre forskellige hverdagsobjekter. Nogle af effekterne er selvfølgelig svære at lære end andre, men man behøver ikke bruge mange timer på at øve visse tricks, før de let kan udføres foran et publikum! "