Magi, der vil tage jeres gæster med storm!

Når man arrangerer en fest er der altid et stort væld af aspekter, der skal planlægges så festen kommer til at blive et brag af en succes for alle gæsterne til selskabet. Et af de vigtigste aspekter er unægteligt underholdningen til festen. Det er altid af stor vigtighed, at man sørger for at gæsterne ikke kommer til at kede sig i bare et sekund. Der er mange forskellige typer af underholdning man kan vælge: nogle vælger selv at stå for underholdning i form af selskabslege og andre indslag som taler og sange. Disse små hyggelige indslag passer altid rigtig godt ind til fx konfirmationsfesten, fødselsdagen eller lignende hvor der måske er en person, der skal i centrum. Men hvis man virkelig vil imponere gæsterne, og sørge for at de får sig en oplevelse, der vil blive snakket om længe efter, så er det altid en god ide at hyre en professionel tryllekunstner, som kan komme og hive festen op til et helt nyt luftlag. Danmark har et stort udvalg af dygtige og skarpe tryllekunstnere, og på siden tryllekunstner-booking, kan man vælge præcis den rette tryllekunstner til sit eget event.

En tryllekunstner til ethvert event

Man kan altid trygt sætte sin lid til, at en tryllekunstner kan få sat godt gang i festen. Trylleri er en alsidig underholdningsform, og uanset gæsternes alder eller kultur vil det altid være en magisk oplevelse som alle vil kunne nyde til fulde. Tryllekunstneren kan desuden ofte sætte sit show sammen, således at det vil passe perfekt ind i rammerne for jeres fest. Tag et kig på sektionen tryllekunstner til festen, for at se mulighederne. Fx kan tryllekunstneren inkorporere en sjov historie eller nogle sjove oplysninger om aftenenes hovedperson eller han kan få et eventuelt firma slogan eller brand flettet ind i showet på en naturlig måde, så det bliver brændt i tilskuernes underbevidsthed.

Sceneshow eller Close up

De fleste tryllekunstnere vil enten vise et såkaldt sceneshow, også kaldet et fælleshow. Her bliver alle tilskuerne eller jeres gæster taget med ind i tryllerens magiske verden, og det kræver som regel ikke mere end en smule gulvplads, hvor fra alle kan se tryllekunstneren, før at det bliver et show alle vil huske tilbage på. I et fælleshow bliver mange af tilskuerne gennem showet inddraget og således vil der være fokus på høj publikumsinteraktion når nogle af gæsterne fx kommer med op på scenen og står ved siden af tryllekunstnerens - på en behagelig og sjov måde selvfølgelig mens andre får lov at blive siddende på deres pladser hvorfra de kan hjælpe tryllekunstneren. I eet fællesshow vil de typsiske remedier være objekter som kort, reb og andre ting, som man måske har set før fra større trylleshows. Uanset hvilken type tryllekunstner man vælger, og der kan nemlig være en masse forskellige, så vil der unægteligt være stort fokus på at publikum skal blive snydt selvfølgelig, men der vil også være fokus på at publikum skal få motioneret lattermusklerne og få grinet godt og grundigt i gennem. Det vil altsåvære et show, hvor der både lægges vægt på at publikum skal sidde tilbage i forbløffelse, men også et show hvor publikum ikke får lov at sidde meget mere end et par sekunder uden at der bliver grinet. Det er ligeledes fedt at se den “lavineeffekt” der opstår når en joke eller lignende begynder at gå op for publikum, hvor flere og flere begynder at le i vilden sky! Som sagt er der mange forskellige typer af tryllekunstnere, og der er både såkaldte stand-up tryllekunstnere, som der låner hjælpemidler fra komikkens verden, mens der også er mere klassiske tryllekunstnere, som holder en mere klassisk stil med flot jakkesæt, der lægger mest vægt på at tilskuerne skal sidde tilbage med en “wow”-følelse efter showet. Hvilken tryllekunster man vælger er langt hen af vejen op til ens personlige smag, og det kommer selvfølgelig også an på målgruppen af ens gæster. Det var som sagt et fællesshow. Men der er også det, som kaldes et close-up show. I et close-up show bliver der lagt vægt på ekstra høj publikumsinteraktion i det, at tryllekunstneren her kommer helt tæt på publikum ved at optræde direkte ved bordene. Hvis fx publikum er fordelt ved 5 forskellige borde til jeres arrangement, så kan tryllekunstneren her vælge at dele sit show op i fem minishows således at alle tilskuere vil komme helt tæt på trylleriet og de mange umuligheder. Hvis man får lov at opleve et show af denne type skal man dog passe på: for en af de sjoveste effekter er når tryllekunstneren formår at stjæle fx ure og andre små genstande - som bagefter selvfølgelig afleveres tilbage til stor morskab for alle tilskuerne!