De fleste af os elsker temafester, hvor det hele bliver lidt mere sjovt og uhøjtideligt. Hvad har de andre fundet på, og hvem mon løber med æren for det bedste eller mest fantasifulde outfit? Hvis det skal være en god fest, kræver det selvfølgelig også, at du selv bidrager til underholdningen, og så bliver det straks lidt sværere. Læs med her og få nogle gode input til din festudklædning til temafesten.

Der er mange muligheder, og nogle udklædninger kræver mere forberedelse end andre. Rockeren og den gamle mand med stok er brugt en del gange, og det er faktisk ikke så let at forny sig gang på gang. En ide kunne måske være, at optræde som bodybuilder til næste temafest? Det ses bestemt ikke ret ofte. Hvis du vil gå ud ad den tangent, er der tre måder, du kan gribe det an på: Den almindelige, den nemme og den ekstra svære…

Den almindelige – en blazer med skulderpuder

Den almindelige løsning kvalificerer dig måske ikke helt til bodybuilderkategorien, men de fleste blazere er jo forsynet med skulderpuder, og gør som regel også skuldrene en anelse bredere, end de i virkeligheden er.

Løsningen er måske lidt dagligdags, og hvis du ikke vil nøjes med det moderate, kommer du væsentlig meget længere med lidt ekstra skumgummi de rigtige steder. Vælger du samtidig en blazer, der måske er et nummer for stor, kan du faktisk få en ganske hæderlig overkrop. Men husk for alt i verden, at beholde jakken på under hele festen.

Den nemme – køb en lækker overkrop for 239 kroner

For bare 239 kroner kan du hos Festli.dk købe en overkrop, der for alvor kan bryste sig af både velvoksne biceps og en særdeles veltrimmet vaskebræt-mave med sixpack. Med i handelen får du også både solbrændthed og et par tatoveringer uden ekstra omkostninger.

Du skal dog nok være forberedt på, at eventuelle nogenlunde ædru fest-deltagere kan gennemskue dit bedrag, for 100% ægte ser det ikke ud.

Den ekstra svære – bodybuilder for real

Hvis du virkelig er opsat på at imponere, er der imidlertid en tredje løsning, som dog kræver en del planlægning i forvejen. Faktisk kan du være nødt til at gå i gang med forberedelserne allerede inden invitationen til temafesten dukker op.

Til gengæld kan du have din egen private optakts-fest kørende i både halve og hele år, og det er faktisk ganske ligetil: Du skal snarest mulig i gang med at indtage langt flere kalorier, end du burde.

Det tror du måske allerede du gør, men det er langtfra nok. Der skal gerne kyles adskillige ekstra dåser tun og kyllingelår indenbords hver eneste dag, helst kombineret med rigelige mængder proteinpulver og weightgainer fra Bodylab.dk.

Her kan du også få diverse kosttilskud, som vil hjælpe dig på vej. De mange kalorier skal selvfølgelig helst ikke blive siddende som fedt, så der skal også hård træning til mange timer hver uge. På den måde kan du ganske let få fedtet væk, mens de flotte muskler sidder tilbage.

Vi ses måske til en temafest om et par år – og jeg er spændt på, hvilken løsning, du har valgt…