Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!
Festlige indslag er med til at gøre festen en smule sjovere. Det er dog vigtigt at have valgt nogle gode og sjove indslag, så du sikrer at det bliver en succes. Som hjælp har vi delt vores favoritter til blandt andet fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet!
Har du nogensinde undret dig over, hvilke bryllupstraditioner der hører et rigtigt bryllup til, så se med her. Vi har listet alle de mest almindelige bryllupstraditioner til bruden og brudgommen!
Står den store dag for døren, og har du endnu ikke helt styr på bryllupstalen til bruden eller gommen, så tag et kig på vores hurtige guide til hvordan du perfektionerer din tale!
Til den flotte borddækning er det altafgørende med flotte servietter, og at disse er foldet på en pæn måde. Vi giver her 10 bud på de mest populære måder at folde servietter på, som kan benyttes til alle typer af fester.

Når du skal afholde et arrangement, hvad enten det er en børnefødselsdag eller en julefrokost, bliver stemningen meget hyggeligere, hvis der er nogle gode og sjove selskabslege. Her giver vi en overskuelig guide med nogle hurtige eksempler på festlege, som vil være et sikkert hit - både hos børnene og de voksne.

Skal du til et arrangement med dine nærmeste, og har du fået til opgave, at skulle skrive en hel formidabel sang til personen, så kan vi hos Festli.dk hjælpe dig rigtig godt på vej. Her får du en grundig og gratis guide til, hvordan du kommer i gang med, at få skrevet den perfekte festsang, hvad den bør og skal indeholde samt, hvordan du inddrager de vigtigste ord, som beskriver personer, i teksten...

Skal du servere en lækker velkomstdrink til en fest, så har vi her 10 forslag til dig, alt efter hvilken type fest der er tale om. God læselyst!

Det er en praktisk talt umulig opgave at holde styr på alle bryllupsdages betydning, så derfor har vi valgt at samle dem alle i en overskuelig liste, så du ikke behøver huske dem alle! Vidste du for eksempel at hver eneste bryllupsdag de første 25 år har sit helt eget navn, og herefter går man over til kun at navngive hver 5. eller 10. år? Se hele listen med navne på bryllupsdage her!