Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Det er efterhånden en del år siden, at den eneste mulighed for at finde en sød fyr eller tøs, var ved at gå på en bar eller diskotek. I dagens Danmark og i stort set resten af verden, ses det i stigende grad, at mennesker hopper på diverse former for datingsider og apps, der efterhånden dækker næsten alle nicher der er at dække.

I Danmark, og praktisk taget hele resten af verden, er det de sidste par år blevet en gigantisk trend at date igennem mobilen. Langt de færreste vil dog indrømme dette, men må dog bekende, at de har downloadet applikationen Tinder til deres mobil. Grunden til at Tinder for mange ikke ”føles som rigtig dating”, er manglen på seriøsitet under brug af appen.

Du har fået øje på den sødeste pige/fyr til festen, men hvad skal du gå hen og sige? Få en masse gode (og mindre gode) bud her.

Dating-app'en Tinder blev ekstremt populær i Danmark i 2014, og kan i dag tage æren for en stor del af de dates der bliver arrangeret rundt omkring i landet. I starten var det primært unge der brugte det, fordi de så det som et fedt alternativ til de klassiske dating-sider på internettet, men siden da er de voksne også kommet med på bølgen.