Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

3 spændende gør-det-selv indslag til festen

Hej allesammen!

I dette indlæg vil vi gennemgå et par spændende indslag som man helt selv kan lave til festen. Det er som bekendt vigtigt at ens gæster ikke kommer til at kede sig mens festen løber af stablen og med disse sjove indslag kan man med garanti være sikker på at dette ikke kommer til at ske.

Book et musikalsk indslag til den store fest

Hvis I står og skal til at afholde en fest, så bør man altid sikre at man har styr på underholdingen til sit event. Det kan eksempelvis være, at man har sørget for et par sjove taler eller festsange, nogle morsomme festlege eller måske har booket professionel underholdning fra eksempelvis en dygtig tryllekunstner eller en komiker, som kan få alle gæsterne op i højeste gear. Disse forskellige typer indslag er altid et sikkert hit at inkludere til festen, hvad end man afholder en konfirmation, julefro-kost, fødselsdagsfest, reception eller noget helt tredje, og grunden til dette er, at man selvfølgelig altid skal sikre sig, at ens gæster har det sjovt og får grinet godt i gennem. Der er ikke noget værre end en fest, hvor man sidder og keder sig fordi der intet underholdning er mellem hverken forret, hovedret eller dessert. 

Magi, der vil tage jeres gæster med storm! Når man arrangerer en fest er der altid et stort væld af aspekter, der skal planlægges så festen kommer til at blive et brag af en succes for alle gæsterne til selskabet. Et af de vigtigste aspekter er unægteligt underholdningen til festen. Det er altid af stor vigtighed, at man sørger for at gæsterne ikke kommer til at kede sig i bare et sekund. Der er mange forskellige typer af underholdning man kan vælge: nogle vælger selv at stå for underholdning i form af selskabslege og andre indslag som taler og sange. Disse små hyggelige indslag passer altid rigtig godt ind til fx konfirmationsfesten, fødselsdagen eller lignende hvor der måske er en person, der skal i centrum.
Hvis I står i den situation at skulle arrangere firmafesten, fødselsdagen, konfirmationen eller måske et andet type arrangement, så er det altid af stor vigtighed at underholdningen sidder lige i skabet. God underholdning er den ingrediens, som kan hæve en fest fra “blot” at være god til at være en helt speciel oplevelse for jeres gæster, som vil blive husket i lang tid frem. Hvis man beslutter, at krydre sin fest med sjov underholdning, så melder næste spørgsmål sig hurtigt: hvilken form for festunderholdning skal man vælge? Der er rigtig mange forskellige indslag, man kan benytte sig af, og her på bloggen giver vi jer en masse sjove og spændende ideer til fx selskabslege og sjove taler.  
Ingen fest uden musik. Musik kan sætte den helt rigtige stemning og få ens gæster til at føle sig feststemte og godt tilpas. Den type musik, du skal afspille, afhænger dog i høj grad af festen og ikke mindst gæsterne. Derudover er der også forskellige måder at afspille musik på, såsom live band eller et DJ set.
Et babyshower er en festlig begivenhed, hvor man fejrer en kommende mor og markerer graviditeten med god mad, sjove lege og masser af gaver. Det er oprindeligt en amerikansk tradition, men babyshowers er i de seneste år blevet meget populære i Danmark.

Vi elsker fester, og hvad er bedre end en god havefest på en varm sommerdag / aften? Lange danske sommeraftener er noget helt specielt, og en rigtig god ramme for alt fra fødselsdage til familiefester, eller måske blot en god undskyldning for at invitere nogle venner over i haven til cocktails.

Vores hjerner kan meget vel være fremragende til abstrakt tænkning og planlægning, men ofte er de håbløse til (hvad der forekommer os) simple opgaver som at huske årsdagen med damen eller fars fødselsdag.
Det er vigtigt at have styr på love og regler omkring fradrag i forbindelse med fester i firmaet. Ingen har lyst til at betale mere end de burde eller – i værste tilfælde – ende med sjusk i papirerne.
Det kan være svært at købe gave til ham. Han ved ikke hvad de ønsker sig, og når alt kommer til alt, så mangler han jo egentlig ikke noget. Eller hvad? Vi er dykket ned i emnet og har fundet den ultimative liste med fede gaver til ham, hvad end det er Fars Dag, fødselsdag, julegave eller bare en hverdagsgave fordi han har fortjent det.
Halloween er over os, og derfor er det tid til at lave flotte græskar. Her får du en masse eksempler på sjove måder at skære dit græskar ud på.
Med denne promilleberegner kan du beregne din alkohol promille ved at indtaste dit køn, din vægt og oplysninger om dit alkoholindtag.
Gode idéer til nomineringer, underholdning, aktiviteter og lege på sidste skoledag for 9. og 10. klasser.

Det kan være nærmest umuligt at bevare det kølige overblik, når festivalsæsonen nærmer sig. Derfor har vi lavet en huskeliste, så du er sikker på at få den bedst mulige festivaloplevelse! Der er både inkluderet de livsnødvendige ting, og ting som er med til at gøre hele oplevelsen en smule sjovere

Banke banke på vitser er typisk så dårlige, at de er sjove. De er med til at bringe kanon god stemning, så derfor har vi lavet en samling af de sjoveste og mest platte banke banke på vittigheder lige her!
En god og udfordrende gåde er en fremragende ice breaker til alle fester, så derfor har vi fundet vores absolutte favoritter, så du kan få inspiration til en sjov, plat eller svær gåde, som du kan bruge næste gang, du er til fest!

Når du skal til fest, så bør du altid have et kondom med i pungen eller lign. Man ved jo aldrig hvordan aftenen udvikler sig. Men så kommer spørgsmålet...

Vi elsker ordsprog og talemåder - også selvom de ikke er direkte fest-relaterede. Her får du vores favoritter i 5 kategorier; kærlighed, venskab, alder, lykke og penge.
Vi elsker citater - uanset om de er fest-relaterede eller ej. Derfor får du her vores favoritcitater i 5 forskellige kategorier; livet, familie, kærlighed, venskab og sorg.
De fleste af os elsker temafester, hvor det hele bliver lidt mere sjovt og uhøjtideligt. Hvad har de andre fundet på, og hvem mon løber med æren for det bedste eller mest fantasifulde outfit? Hvis det skal være en god fest, kræver det selvfølgelig også, at du selv bidrager til underholdningen, og så bliver det straks lidt sværere. Læs med her og få nogle gode input til din festudklædning til temafesten.

En studenterhue den skal være rød! Eller skal den være blå? Eller sort? Studenterhuer findes efterhånden i så mange forskellige farver, at det praktisk talt er umuligt at vide, hvad de betyder. Vi har lavet en nem og overskuelig liste, så du ikke længere behøver gå og undre dig over, hvorfor nogle studenterhuer er lyserøde.

Som student med ny flot hue er der en masse sjove regler - og de er selvfølgelig endnu vigtigere at terpe end dansk og engelsk. Vi har listet dem alle her, så du er godt forberedt til studenterugerne.

Det er ikke altid lige lidt at finde på gaveidéer til manden, som har det hele. Vi har derfor fundet 5 bud på gaver, som enhver mand vil kunne lide, uanset om han er en drengerøv eller ej!

En selfie stick. Også kaldet en selfie stang. Eller sågar en selfie pind. Kært barn har mange navne. Uanset hvad man kalder det, så er konceptet altså det samme: En lang pind af plastik med en mobilholder i enden, hvorpå du kan montere din telefon, og dermed tage billeder af dig selv på afstand.

Kan man overhovedet feste uden alkohol? Vi lever i et land hvor fest er lig med alkohol, og hvor et udtryk iblandt unge som "ej, hvor skal jeg bare være fuld i aften" ikke er ualmindeligt. Men hvorfor er det at vi er endt i en situation hvor man ikke kan samles en gruppe af mennesker og hygge sig, uden at der skal være alkohol indblandet?