Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Når fastelavnsfejringerne nærmer sig, stiger forventningerne særligt hos børnene i takt med, at dagene går. For der skal jo holdes fest og slåes katten af tønden i institutionen eller skolen, i nærmiljøet derhjemme og måske endda også ved diverse fritidsaktiviteter. Og ikke nok med det, for der skal jo tigges og plages, når man sammen med vennerne skal rundt og true naboerne med ballade, hvis ikke man får en lille skilling eller noget slik til posen.

En af efterårets store fester er halloween. En fest hvor du kan give den hele armen med pynt i huset og uhyggelig udklædning. Vi giver dig et par ideer til, hvordan du pynter dit hus så det kommer til at ligne et uhyggeligt spøgelsesslot.
Til den flotte borddækning er det altafgørende med flotte servietter, og at disse er foldet på en pæn måde. Vi giver her 10 bud på de mest populære måder at folde servietter på, som kan benyttes til alle typer af fester.
Du kender garanteret problemet – du er på vej ud af døren til festen og det eneste der mangler er slipset, men hvordan var det nu lige man bandt det? Vi har forsøgt at lave en hurtig, nem og overskuelig slipse binde guide, så du ikke behøver kærestens hjælp til at binde dit slips!
Du skal til fest, og butterflyen er klar, men hvordan var det nu, man bandt den? Følg vores guide til at binde en butterfly, og du har en flot bundet butterfly inden for få minutter!

Skal du holde et arrangement og har du problemer med kalkpletter på dine glas? Så kan vi hos Festli.dk hjælpe dig hurtigt og nemt igang med at få dine glas skinnende rene! Her giver vi dig en overskuelig guide med et par hurtige tips til at fjerne kalkpletter, spotte glaspest, samt hvordan du undgår problemet igen i fremtiden!

Skal du til et arrangement med dine nærmeste, og har du fået til opgave, at skulle skrive en hel formidabel sang til personen, så kan vi hos Festli.dk hjælpe dig rigtig godt på vej. Her får du en grundig og gratis guide til, hvordan du kommer i gang med, at få skrevet den perfekte festsang, hvad den bør og skal indeholde samt, hvordan du inddrager de vigtigste ord, som beskriver personer, i teksten...

Når årets fastelavn nærmer sig, begynder snakken rundt om i de små hjem om, hvad man skal klæde sig ud i denne gang. Måske er børnenes gamle Spiderman, Ninja eller prinsessekostume er blevet for lille eller for kedeligt, og måske er de voksnes kostumer heller ikke, hvad de har været. Og hvis ikke nogle af de færdige kostumer siger dig eller børnene noget, ja så er der en helt anden mulighed, som slet ikke er så besværlig, som den måske lyder.

Igennem min ungdom har jeg ved flere lejligheder været til et arrangement, fx en havefest på en varm sommerdag i Danmark, hvor der har været masser af øl i køleskabet, men hvor det pludselig har slået os: "Hvorfor har vi ikke en ølbong?".