Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!
Skal du holde en nytårsfest, skal du sandsynligvis også stå for at have et par drinks klar til dine gæster. Vi har forsøgt at samle 5 festlige nytårsdrinks til din inspiration. Se med her og bliv inspireret!
Drinks med vodka er måske de mest populære drinks, men hvilke er de bedste? Vi har forsøgt at samle vores favoritter lige her!
Rom er en af de mest anvendte typer af alkohol, som bliver anvendt i drinks. Men hvilke drinks er egentlig de bedste? Vi har samlet en liste over vores absolutte favoritter!

En skumbanan drink skal helst smage som det chokolade, man husker så godt som barn. Der findes mange forskellige varianter af drinken, men her har vi samlet vores favorit! Det er i øvrigt nemt at transformere drinken til et lækker shot!

En Gin Hass drink er en lækker fredagsdrink at nyde i hyggeligt selskab. Den lækre blanding af den syrlige lime og den søde mango giver drinken en fantastisk balance. Se med her for at lære hvordan du laver den!
Den klassiske italienske apeterif Negroni er yderst simpel og utrolig nem at lave. Tryk her for få opskriften på denne lækre drink!
En Espresso Martini er en fantastisk drink at nyde efter jeres middag. Drinken har et sofistikeret udtryk og smager tilmed rigtig godt, hvis du kan lide kaffe. Følg vores opskrift på Espresso Martini og lær præcis, hvordan du laver den!
Den ikoniske Tom Collins drink er en velsmagende og sofistikeret drink at nyde - og så er den tilmed nem og hurtigt at lave! Tryk her for at se præcist, hvordan du laver denne drink.
En Mai Tai drink er en yderst eksotisk og lækker drink. Men hvad er egentlig den bedste Mai Tai opskrift? Læs med her og få en opskrift på denne fantastiske drink!
Lumumba også kaldet en død tante er en dejlig drink, som man kan nyde både kold og varm. Se med her for at se, hvordan du laver den!
En Aperol Spritz er en utrolig populær drink i det sydlige Europa. Derfor forbinder mange det med den årlige sommerferie, men hvorfor ikke lave den herhjemme? Vi giver dig opskriften og fremgangsmåden til at lave denne dejlige drink!
En Moscow Mule var drinken, der introducerede USA til vodka. Men hvordan laver man denne ikoniske drink? Se med her og find ud af det!
En Irish Coffee er ideel som drink til efter aftensmaden, hvor der skal hygges ved sofaen. Men hvordan laver man den bedst muligt? Følg med her og lær hvordan du laver den perfekte Irish Coffee!
Bermudas nationaldrink Dark and Stormy kan bestemt også nydes her i det kolde nord! Drinken hjælper dig med at slappe af efter en stressende arbejdsdag med dens let stærke ingefær smag. Klik her og få opskriften på denne dejlige drink!
Mange nyder den fantastiske smag af vellavede drinks, men det er ikke alle, der kan lide at drikke alkohol. Eller måske skal du holde en børnefødselsdag og vil gerne lave nogle alkoholfri drinks til børn. Derfor har vi samlet nogle af de allermest lækre alkoholfri drinks, som du kan nyde selvom du ikke drikker alkohol.
Til enhver fest følger der cocktails. Men hvilke cocktail drinks er de bedste? Vi har samlet 5 bud, som vi synes er de bedste!
En Tequila Sunrise er en populær drink over hele verden, men hvordan laves den? Læs med her og lær præcis hvordan man laver den perfekte Tequila Sunrise!
Du er måske mest vant til, at tequila er en drik der bedst drikkes med salt og citron, men der findes mange velsmagende drinks med tequila, som du kan prøve kræfter med! Vi har samlet nogle af de mest populære her!
Skal du være vært for en fest, står du sandsynligvis med ansvaret for at lave et par drinks til dine gæster. Men hvilke drinks skal du lige lave, så du er sikker på, de bliver et hit hos dine gæster? Vi har samlet 7 drinks, som alle kan lide!
En Old fashioned drink er, som navnet måske antyder, en drink der har eksisteret i mange år, men hvordan laves den egentlig helt perfekt? Klik her og få en hurtig guide til den perfekte Old fashioned drink!

En Strawberry Daiquiri er ikke den nemmeste drink at lave, men med denne guide bliver du hjulpet rigtig godt på vej. Se med her og få ingredienser og fremgangsmåde forklaret grundigt. Der er endda en video til at forklare alt!

White Russian drinken blev gjort populær overalt i USA efter filmen The Big Lebowski. Dette har spredt sig til Danmark - men hvordan laver du drinken? Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde - og se desuden videoen længere nede på siden. God fornøjelse!

Piña Colada er en af de mest eksotiske drinks i verden - men hvordan laves den? Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde - og se desuden videoen længere nede på siden. God fornøjelse!

Den brasilianske nationaldrink Caipirinha er drinken for alle lime-elskere - men hvordan laves den bedst? Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde - og se desuden videoen længere nede på siden. God fornøjelse!

Skal du servere en lækker velkomstdrink til en fest, så har vi her 10 forslag til dig, alt efter hvilken type fest der er tale om. God læselyst!

En Cosmopolitan er af mange piger forbundet med serien Sex and the City og er den perfekte drink til pigeaftenen! Så hvordan laver i den lige så lækker som i serien? Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde - og se desuden videoen længere nede på siden. God fornøjelse!

En Margarita er en let og lækker drink, som er meget populær overalt i verden - men hvordan laver du den? Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde - og se desuden videoen længere nede på siden. God fornøjelse!

Mojitoen er uden tvivl en af verdens mest populære drinks, og der findes ikke en bar med respekt for sig selv, som ikke har denne på drinkskortet. Men der findes mange forskellige bud på, hvordan den perfekte Mojito laves - her får du vores bud.

En Bloody Mary er en atypisk drink, som har sin egen karakteriske smag - men hvordan laver du den? Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde - og se desuden videoen længere nede på siden. God fornøjelse!

En Sex on the Beach er en lækker eksotisk drink, som de fleste kan lide - men hvordan laver du den? Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde - og se desuden videoen længere nede på siden. God fornøjelse!

Kung Fu drinken er måske en knap så kendt drink, men den er særdeles velsmagende. Se med her og få et overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde lige her. God fornøjelse!

En Gin og Tonic er en af de mest simple drinks i verden - men hvordan laver du den egentlig helt perfekt? Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde - og se desuden videoen længere nede på siden. God fornøjelse!

En Filur drink bringer virkelig barndommens minder frem med sin lækre smag af filur is. Se med her og dan et overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde lige her. God fornøjelse!

Lad det været sagt med det samme. Små Kolde er ikke det mest maskuline shot i verden - så hvis du er macho-typen, der ikke vil ses med et piget shot, så er du landet på den forkerte side. Disse shots kaldes også kolde jomfruer.

En Isbjørn drink er altid et hit, og så er den endda ikke særlig svær at lave. Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde lige her. God fornøjelse!

En Brandbil drink er en dansk klassiker, som blot tager få sekunder at lave! Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde lige her. God fornøjelse!

Long Island Iced Tea er berygtet for at være en af de aller stærkeste drinks - men hvordan laver den egenlig? Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde - og se desuden videoen længere nede på siden. God fornøjelse!