Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!
Festlige indslag er med til at gøre festen en smule sjovere. Det er dog vigtigt at have valgt nogle gode og sjove indslag, så du sikrer at det bliver en succes. Som hjælp har vi delt vores favoritter til blandt andet fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet!
Det sker hvert år. Hvert år har dine venner og familie fødselsdag, og det betyder, at du helst skal finde på en sjov og unik tekst til en fødselsdagshilsen. Men hvordan laver man lige den sjoveste fødselsdagshilsen? Se med her og find ud af det!
Skal du arrangere en fødselsdagsfest, står du sandsynligvis i en position, hvor du skal forberede en fødselsdagssang til fødselaren. Se med her, hvor vi har samlet nogle bud på gode og sjove fødselsdagssange, der vil være et sikkert hit til din fest!
Der er ikke noget så skønt som en rigtig spændende børnefødselsdag med små og store pirater og sørøver, der svinger med sværdet og synger pirat-fødselsdagssang for fødselaren og spiser og drikker sørøver-mad og -drikke. Kig med her og få gode ideer til en gysende farlig piratfest.
Til den flotte borddækning er det altafgørende med flotte servietter, og at disse er foldet på en pæn måde. Vi giver her 10 bud på de mest populære måder at folde servietter på, som kan benyttes til alle typer af fester.

Når du skal afholde et arrangement, hvad enten det er en børnefødselsdag eller en julefrokost, bliver stemningen meget hyggeligere, hvis der er nogle gode og sjove selskabslege. Her giver vi en overskuelig guide med nogle hurtige eksempler på festlege, som vil være et sikkert hit - både hos børnene og de voksne.

Skal du til et arrangement med dine nærmeste, og har du fået til opgave, at skulle skrive en hel formidabel sang til personen, så kan vi hos Festli.dk hjælpe dig rigtig godt på vej. Her får du en grundig og gratis guide til, hvordan du kommer i gang med, at få skrevet den perfekte festsang, hvad den bør og skal indeholde samt, hvordan du inddrager de vigtigste ord, som beskriver personer, i teksten...

Skal du servere en lækker velkomstdrink til en fest, så har vi her 10 forslag til dig, alt efter hvilken type fest der er tale om. God læselyst!