Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!
Festlige indslag er med til at gøre festen en smule sjovere. Det er dog vigtigt at have valgt nogle gode og sjove indslag, så du sikrer at det bliver en succes. Som hjælp har vi delt vores favoritter til blandt andet fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet!
I 2016 indlemmer vi endnu et hold unge mennesker i de voksnes rækker, og både forældre, gæster og ikke mindst konfirmander glæder sig til den store dag. Konfirmanden a la 2016 er både kvalitetsbevidst og også en smule krævende, når det kommer til konfirmationsgaverne. Det stiller lidt ekstra krav til os gæster.
Står du i en situation, hvor du skal forberede en konfirmationssang til mor og far, er det ikke altid lige let at vide, hvor man skal starte. Følgende er en guide, der tager dig igennem de vigtigste punkter, når du skal skrive en sang. Derudover vil der også komme nogle konfirmationssange eksempler.
Til den flotte borddækning er det altafgørende med flotte servietter, og at disse er foldet på en pæn måde. Vi giver her 10 bud på de mest populære måder at folde servietter på, som kan benyttes til alle typer af fester.

Når du skal afholde et arrangement, hvad enten det er en børnefødselsdag eller en julefrokost, bliver stemningen meget hyggeligere, hvis der er nogle gode og sjove selskabslege. Her giver vi en overskuelig guide med nogle hurtige eksempler på festlege, som vil være et sikkert hit - både hos børnene og de voksne.

Skal du til et arrangement med dine nærmeste, og har du fået til opgave, at skulle skrive en hel formidabel sang til personen, så kan vi hos Festli.dk hjælpe dig rigtig godt på vej. Her får du en grundig og gratis guide til, hvordan du kommer i gang med, at få skrevet den perfekte festsang, hvad den bør og skal indeholde samt, hvordan du inddrager de vigtigste ord, som beskriver personer, i teksten...

Skal du servere en lækker velkomstdrink til en fest, så har vi her 10 forslag til dig, alt efter hvilken type fest der er tale om. God læselyst!

Står du over for snart at skulle holde din konfirmationstale for din familie, kan det måske være svært at finde et godt sted at starte talen. For hvad er egentlig vigtigt at få med i en god konfirmationstale? Her kommer der en hurtig guide, som vil give inspiration til en god tale. Der vil også komme et konfirmationstale eksempel, der summerer guiden op.