Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!
Nytårsaften er årets sidste – og måske største – fest. Her er dresscoden altid lidt finere, og det ses blandt andet i form af glimmer, pailletter og andre ekstravagante detaljer. Et flot og festligt outfit er et must, hvis man gerne vil skille sig ud blandt glimtende konfetti og farvestrålende fyrværkeri.
Festlige indslag er med til at gøre festen en smule sjovere. Det er dog vigtigt at have valgt nogle gode og sjove indslag, så du sikrer at det bliver en succes. Som hjælp har vi delt vores favoritter til blandt andet fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet!
Skal du holde en nytårsfest, skal du sandsynligvis også stå for at have et par drinks klar til dine gæster. Vi har forsøgt at samle 5 festlige nytårsdrinks til din inspiration. Se med her og bliv inspireret!
Til den flotte borddækning er det altafgørende med flotte servietter, og at disse er foldet på en pæn måde. Vi giver her 10 bud på de mest populære måder at folde servietter på, som kan benyttes til alle typer af fester.

Når du skal afholde et arrangement, hvad enten det er en børnefødselsdag eller en julefrokost, bliver stemningen meget hyggeligere, hvis der er nogle gode og sjove selskabslege. Her giver vi en overskuelig guide med nogle hurtige eksempler på festlege, som vil være et sikkert hit - både hos børnene og de voksne.

Skal du servere en lækker velkomstdrink til en fest, så har vi her 10 forslag til dig, alt efter hvilken type fest der er tale om. God læselyst!