Det er efterhånden en del år siden, at den eneste mulighed for at finde en sød fyr eller tøs, var ved at gå på en bar eller diskotek. I dagens Danmark og i stort set resten af verden, ses det i stigende grad, at mennesker hopper på diverse former for datingsider og apps, der efterhånden dækker næsten alle nicher der er at dække.

Dating for unge er en af disse nicher. Samtidigt er det specielt en niche, hvor apps har vundet et kæmpe indpas, i vores måde at møde nye mennesker på. 

Dating hjemmesider

Dating for unge er generelt ikke noget, der foregår ret meget af på internettet i sig selv. I hvert fald ikke i form af datingsider, som vi klassisk kender dem. For at være med på sådan en side, er det nemlig generelt nødvendigt, at man er rimeligt engageret i det man nu er ved at give sig i kast med. Man kan altså ikke bare hente en app og swipe til højre og venstre, men skal derimod faktisk udfylde en bruger.

Ligeledes er det bare overhovedet ikke en norm for unge, at benytte sig af datingsider. I hvert fald ikke, hvor jeg kommer fra og jeg forventer, at det er sådan i det meste af landet.

Vil man gerne spille på lidt forskellige heste, hvilket kan være en udmærket idé, der i hvert fald ikke skader. Så kan man dog med fordel kigge ind på klassikere som Dating.dk, Zoosk.dk, Hot.dk (specielt for unge) og lignende datingsider. De første to har flere hundrede tusinde brugere og den sidste er specielt fokuseret på de unge, hvormed det bliver relativt let at finde en eller anden, som man har noget tilfælles med.

Den store trend – Apps

I dagens Danmark, anno 2016, er dating apps af alle mulige typer helt vanvittigt populære. Sidste år toppede Tinder således med mange hundrede tusinde brugere, med et boost af brugere, der virkede som Angry Birds og Tetris Battle i årene før.

Kort efter, er der dog kommet en del apps, der gør deres bedste med at konkurrere med disse. Her er eksempelvis Lovoo, som skiller sig ud, ved at gå langt mere op i, hvor du befinder dig i verden lige nu. Ligeledes findes Happn, som fortæller dig, så snart der kommer en anden person i nærheden, som også benytter sig af appen Happn.

En anden mulighed for at finde en flirt eller kæreste igennem apps, er ligeledes at bruge apps fra Dating.dk og Zoosk.dk. Ved at gøre dette, behøver du ikke sidde foran computerskærmen og søge efter kærligheden, men kan derimod gøre det når du er på farten. På den måde kan man let få slået 1, 2 eller mange timer ihjel, når man alligevel bare sidder i tog eller bus.

Dating for unge – Sådan udvikler det sig

Spørger du mig, vil apps i løbet af de næste år, have opslugt en meget stor del af den online dating generelt. Siden Tinder, føler jeg at apps som Happn er med til at gøre oplevelsen til noget der minder mere og mere om datinghjemmesider, hvor formålet er at møde folk, fremfor bare at sige om de er lækre eller ej. Så om 5 år, er vi formodentlig alle sammen (så længe vi er single) formodentlig tilkoblet en datingside af den ene eller anden slags, der rent faktisk minder om de ”rigtige datingsider” ala’ Dating.dk, som vi kender dem i dag – Blot igennem en app i stedet.

Jeg håber at dette indlæg har været brugbart for dig – Det er i hvert fald, hvad jeg har stilet efter at gøre det. Uanset om dette er tilfældet eller ej, må du meget gerne smide mig en kommentar herunder.