Derfor skal du lære en masse gode vittigheder

Du har garanteret siddet med en gruppe venner, hvor stemningen har været en kende sløj, men pludselig er der én, der fortæller en pragtfuld joke – og så ændrer stemningen sig. Til sådanne tilfælde er det fantastisk at have en lille samling af jokes, du kan trække på. Hvis du ikke har det, så er det på tide at lære et udvalg af gode jokes, så du ikke løber tør.

 

Det er dog vigtigt at pointere, at det ikke er nok med et par enkelte jokes. Hvis du ofte ses med den samme gruppe venner eller veninder, så bliver sådanne jokes hurtigt trivielle, når de fælles gang på gang. Kan du derimod levere en ny, sjov joke hver gang, så er det en helt anden sag. Derfor bør du ikke tøve med at læse et par jokes og lære dem udenad.

 

Find jokes i massevis på nettet

Du skal ikke være bange for, at du løber tør for jokes lige foreløbigt. Internettet er en nærmest uudtømmelig kilde til nye jokes. Hvis du er på udkig efter et sted, hvor du kan søge inspiration til nye jokes, som du kan lægge på lager, så kan du eksempelvis bruge Bedstejokes.dk, der har ét af Danmarks største udvalg af sjove jokes, som du helt gratis kan læse.

 

Hvis du har besluttet dig for, at det til næsten sammenkomst skal være dig, der har de sjove jokes med, så bør du – uden tvivl – søge inspiration på nettet. Der findes et væld af bøger, der ligeledes er fyldt med jokes inden for et væld af områder, men hvorfor betale for bøger, når det hele er frit tilgængeligt på nettet? Det er der ikke nogen grund til.

 

En god joke kan ændre stemningen

Der er flere årsager til, at du bør lære en lang række nye vittigheder. Den primære årsag er, at du kan ændre stemningen i ethvert fællesskab, hvis blot du har en god joke til at bryde isen. Det kan dog også bruges til at muntre nedtrykte personer op, hvorfor det er oplagt at fortælle en sjov joke, hvis eksempelvis din partner er nedtrykt efter en dårlig dag.

 

Ydermere, så har de fleste selvfølgelig oplevet, at et barn har spurgt, om de kan fortælle en god joke. I et sådant tilfælde kommer du bedre ud af situationen, hvis du reelt set har en god joke. Dette understreger blot vigtigheden af, at lære en god samling vittigheder, som du kan trække på, hvis du føler, det bliver nødvendigt.

 

Indsæt en joke i din tale til konfirmationen

Nu er vi snart ved at nærme os den hyggelige konfirmationsperiode hvor flere tusinde konfirmander endelig får lov at gå ind i de voksnes rækker. Når man skal forberede sig til konfirmationen som forældre eller familiemedlem, så betyder det jo også ofte at der skal skrives en god og sjov tale til konfirmationen. Her kan det især også anbefales at få noget inspiration fra en god joke. Der er ikke noget bedre end at kunne få sine gæster til at grine når man er igang med talen - kun da ved at man det virkelig er lykkedes med at skrive en god tale, som ingen kommer til at synes er alt for kedelig. Derfor er et godt råd ligeledes at få inspiration fra en god joke eller to og få den flettet ind i talen på en sjov og naturlig måde!

 

Hvis du vil have mere inspiration til de forskellige aspekter af konfirmationen så kan du finde tips og tricks i de mange artikler på konfirmationstid.dk.