Det kan være svært at købe gave til ham. Han ved ikke hvad de ønsker sig, og når alt kommer til alt, så mangler han jo egentlig ikke noget. Eller hvad? Vi er dykket ned i emnet og har fundet den ultimative liste med fede gaver til ham, hvad end det er Fars Dag, fødselsdag, julegave eller bare en hverdagsgave fordi han har fortjent det.

I samarbejde med Sendentanke.dk – som har et ekstremt stort udvalg af gavekort – bringer vi her vores bud på de fedeste gaver til ham. Det indebærer alt fra faldskærmsudspring over helikoptertur til at køre en Ferrari.

Kunsten at købe den rigtige gave til ham

Vi to forfattere bag denne artikel er selv mænd, og derfor kan vi også med rette sige, at “ja, mænd er svære at købe gave til”. Men det er piger da også, ikke? Om ikke andet så mener vi, at ovenstående liste indeholder nogle gode bud på en god gave til ham. Mænd er glade for action, og det viser sig også i det store udvalg af action-prægede oplevelser i vores oversigt. Vi mener virkelig at du bør overveje at give din kæreste, din mand, din bror, din søn, din ven eller hvem du nu køber gave til en af oplevelserne her på listen. De er alle sammen virkelig fede gaver til ham, og hvis han ikke allerede har prøvet dem, så vil vi sige, at de alle sammen er sikre vindere.

Når du køber gaven til ham bør du selvfølgelig overveje, om han mest er til fede biler, at køre stærkt, at være oppe i højderne, eller hvad han bedst kan lide. Det er naturligvis meget forskelligt fra mand til mand, og det er derfor svært for os at sige noget generelt om. De oplevelser vi har med på listen her er dog de absolut mest populære hos DuGlemmerDetAldrig.dk som udbyder disse oplevelser over alt i Danmark, som specielt har mange oplevelsesgaver til mænd.

Køb af gaver til ham: Vær opmærksom på lokationen for oplevelsen

Som du nok har bemærket er der også stor variation i priserne, og de går fra et par hundrede kroner til flere tusinde kroner, og det er naturligvis op til dit budget at vurdere, hvor stor en gave til ham du kan give. Vi har mange besøgende forbi hvor man er en gruppe af venner der går sammen om at købe en gave til ham. På den måde er det mere realistisk at købe en af de helt dyre oplevelser, som han aldrig vil glemme.

Du bør også være opmærksom på, at de enkelte oplevelser kun er tilgængelige i bestemte byer, så inden du forelsker dig i en bestemt gave til ham, så tjek lige at den er mulig at købe i nærheden af vedkommende som modtager gaven. Mange af gaverne er tilgængelige i de store byer i Danmark, men der er faktisk også overraskende mange af dem, som er tilgængelige i mindre byer, så fortvivl ikke hvis du bor uden for de større byer. Når det så er sagt, så er der naturligvis flest gaver til ham at finde i Aarhus og København, som nu en gang er de største byer i landet.

Det svære køb af både Julegave og Fars Dags gave

5. juni og 24. december – det er de to dage hvor mange af os hvert år skal købe en gave til vores far, og så kommer hans fødselsdag endda oveni. Hvad køber man til manden der har alt? Uanset om man er fyr eller kvinde, så kan det være svært at finde på noget at give sin far. Der er selvfølgelig klassikeren med sokker og rødvin, men skal vi ikke prøve noget andet i år?

Med denne side er vi kommet med vores bedste bud på hvad du kan give i Fars Dags gave, julegave, fødselsdagsgave eller hvilken gave du nu skal købe til ham – ja, bare gaven til manden der har alt. Ikke dermed sagt at der er nemt, for der er et hav af muligheder, men nu har du i hvert fald fået en stor bunke inspiration, så du måske for en gangs skyld ikke køber noget kedeligt lige som alle andre.

Gaven til ham: Den sikre vinder (eller hvad?)

Når du køber gave til ham, så er der altid en risiko for, at det ikke lige falder i hans smag. Men sådan er det vel egentlig i endnu højere grad med piger? Vi anerkender at den klassiske med sokker og rødvin er en sikker vinder – med den går du aldrig galt i byen. Men når det er sagt, er det så ikke ved at være på tide at vi på noget federe at give vores far? Han kan jo bare selv købe nye sokker når de gamle er for hullede, og måske har han ikke engang godt af al den rødvin.

Vi håber, at du er frisk på at tage chancen og give ham noget nyt i år. Med den her liste med fede oplevelser har du i hvert fald en del at vælge i mellem, og spørgsmålet er så, hvad han er mest til. Og her kender du ham selvfølgelig bedre end os.