3 spændende gør-det-selv indslag til festen

Hej allesammen! I dette indlæg vil vi gennemgå et par spændende indslag som man helt selv kan lave til festen. Det er som bekendt vigtigt at ens gæster ikke kommer til at kede sig mens festen lø-ber af stablen og med disse sjove indslag kan man med garanti være sikker på at dette ikke kommer til at ske.

Hvorfor vælge et gør-det-selv indslag

Som vi har snakket om i tidligere artikler her på siden så er det blevet mere og mere normalt og mere populært at booke underholdning udefra. Det kan både være en tryllekunstner eller en komi-ker, og skønt disse indslag også altid er gode så sker det, at ens budget ikke lige har plads til at man også får en entertainer forbi til at slå sig løs. Derfor vælger mange stadig den gamle facon med selv at stå for festunderholdningen.

Der er mange sjove tiltag man selv kan lave og her i artiklen har vi som sagt prøvet at give et over-blik over 3 forskellige indslag som altid tager kejler.

Vis et trylletrick for gæsterne

Her kommer et indslag som de fleste af jer nok ikke havde gættet. Hvis man er i det kreative hjør-ne og i øvrigt har mod på at komme på lidt slap line foran sine medgæster så kan det altid anbefa-les at lære et trylletrick. Det er altid sjovt at se og hvis man samtidig kan gøre at en eventuel ho-vedperson til festen kommer i centrum så er det jo bare en bonus. Hvis man måske er til en fød-selsdag kan man tage fødselaren med op på scenen og vise ham et specielt tryllenummer. Hvis man vælger at gå med dette indslag så kan det være at næste spørgsmål allerede trænger sig på: hvad skal jeg vise?!? Her kan du bl.a. finde inspiration mange steder på nettet som eksempelvis siden her, hvor man kan lære en masse forskellige magiske effekter med kort.

Lav en quiz med en masse grin

En anden god ide er at lave en quiz hvor gæsterne får rigtig gang i de små grå. Det kan være en quiz om alt muligt og hvis man samtidig kan få gæsterne til at grine så er det jo bare en bonus. Hvis man er til fødselsdag kan man finde en masse inspiration specielt egnet til denne type begivenhed på fodselsdagen.dk.

Lav en klassisk selskabsleg

Sidst men ikke mindst så kan I også vælge at lave en klassisk selskabsleg i form af fx Tip en 13er eller lignende. Disse er altid gode da man kan være sikker på at de fleste kender reglerne og derfor går man aldrig helt galt i byen med denne type leg!