Halloween er over os, og derfor er det tid til at lave flotte græskar. Her får du en masse skabeloner til sjove måder at skære dit græskar ud på.

Ansigter

Halloween mønstre

Væsener

Katte og hekse

Eventyr


Du kan finde mange flere Halloween græskar skabeloner her.

Græskar udskæring er for alle, og sværhedsgraden kan varieres efter hvor kompliceret et mønster du vælger at skære ud. Vi har valgt nogle i forskellige sværhedsgrader, men du kan også finde nogle der er endnu mere avancerede.

6 videoer om græskar udskæring

Disse 6 videoer gennemgår trin for trin hvordan du vælger det rette græskar, hvordan du laver dit mønster, hvordan du skærer det ud, hvordan du putter lys i, og til sidst nogle avancerede tips.

Nu er du klar til Halloween græskar udskæring

Efter at have læst denne artikel med både græskar skabeloner og instruktionsvideoer er du forhåbentlig godt klædt på til dette års Halloween. Når du har lavet din græskarlygte kan du også overveje om du vil udforske græskar-verdenen yderligere ved fx at lave en græskarkage, en græskartærte, græskarbrød, græskarmuffins, græskarmos, græskarsalat, græskarmarmelade, græskar suppe, græskar risotto eller græskar syltning. 

Her på siden kan du også købe en masse udstyr til Halloween, fx pynt, kostumer, masker og makeup. Tag et kig på det store udvalg, og se om ikke der er noget du kan bruge til din Halloween-fest.