I Danmark, og praktisk taget hele resten af verden, er det de sidste par år blevet en gigantisk trend at date igennem mobilen. Langt de færreste vil dog indrømme dette, men må dog bekende, at de har downloadet applikationen Tinder til deres mobil. Grunden til at Tinder for mange ikke ”føles som rigtig dating”, er manglen på seriøsitet under brug af appen.

I stedet for at skulle oprette en profil, udfylde den med sine tanker og følelser, finde de helt rigtige billeder og så videre, er appen proaktiv for dig. Den forbinder dig med et enkelt klik til Facebook og har dermed alt det den skal bruge, for at vise din lækre person frem til hele verden.

Herefter er det så muligt for dig, på en sjov måde og med ironisk distance, at swipe til højre og til venstre, uden at føle dig akavet overfor dine venner og veninder – for alle gør det nemlig!

Hvad kan Happn, som de andre ikke kan?

Basalt set er Happn bare Tinder, Lovoo, HotorNot eller charm, med en ekstra lille feature. Ikke desto mindre, taler vi om en feature, som vender konceptet fuldstændigt op og ned.

Akkurat som Tinder, er Happn nemlig fokuseret på interesser, alder og om begge parter er interesseret i den anden. Til dette bliver tilført en GPS, der ved hjælp af din smartphones eget GPS-system, kan se hvem du er i nærheden af (Det samme som eks. Google Maps benytter sig af).

LÆS OGSÅ: Tinder Dating Guide - Sådan scorer du på Tinder!

Dermed vil appen, når du kommer indenfor en afstand på 250 meter af en pige/fyr, give dig muligheden for at fortælle om du er interesseret i hende. Gør hun det samme, kan i enten skrive lidt frem og tilbage eller du kan tage initiativet og byde hende på en drink eller en kop kaffe.

Er hun derimod ikke interesseret, swiper hun til venstre og du får en blid afvisning, i stedet for at blive ydmyget i person. 

Du smiler til en pige, hun smiler tilbage – Så bliver der grønt.

Du sidder i bilen, bussen, toget og ser en sød pige og i smiler til hinanden. Lysreguleringen skifter og du ser hende aldrig igen.

Medmindre du har Happn.

For Happn har registreret, at i var indenfor en radius af 250 meter fra hinanden og giver dig mulighed for at tilføje hinanden som kontakter. Derefter kan du så skrive om lige akkurat hvad du har lyst til og få budt hende på den kop kaffe!

Derudover har du muligheden for at sende hende et ”charm”, som svarer til Facebooks prikke-funktion. Dermed kan du få en notifikation til at poppe op hos hende, hvormed du er sikker på, at hun rent faktisk har checket din profil ud. Du bør dog være varsom med brugen af denne funktion, da dette kan virke  creepy. Desuden har du kun 10 gratis credits, som hver udløser et charm/prik, hvorefter det koster dig ca. 1,5 krone pr. charm fremadrettet.

Hvorfor overhovedet bruge en app?

Tinder, Happn, såvel som Lovoo, HotorNot, Charm og lignende apps, gør det muligt for dig at søge en flirt/kæreste, uden at være akavet. Du søger kærligheden, ved at gemme din ’desperation’ i det åbne rum, hvor man ”bare” checker de lækre tøser/fyre ud. Alle ved at det handler om at finde en flirt/kæreste, men hele processen før mødet, bliver automatisk langt mindre akavet, da begge parter skal have tilkendegivet, at de godt kunne være interesseret i den anden.

Ingen hårde afvisninger!

Dette indlæg er skrevet af Simon Hansen fra Finddating.dk, som bl.a. skriver om datingtips og om scorereplikker.