En selfie stick er et must når du skal til fest, så du kan få taget nogle gode billeder af dig og vennerne.

En selfie stick. Også kaldet en selfie stang. Eller sågar en selfie pind. Kært barn har mange navne. Uanset hvad man kalder det, så er konceptet altså det samme: En lang pind af plastik med en mobilholder i enden, hvorpå du kan montere din telefon, og dermed tage billeder af dig selv på afstand.

Selfie stangen blev ekstremt populær i 2014, hvor den også fik sit gennembrud i Danmark. Siden er den blevet omtalt jævnligt i TV, radio og på sociale medier, hvor det her lidt specielle fænomen er blevet diskuteret. Vil vi virkelig så gerne tage billeder af os selv, at vi investerer i en decideret selfie stang til at gøre dette? Ja, selvfølgelig vil vi det.

Køb på nettet eller byg selv?
Vi fortæller i en anden artikel hvordan man bygger sin egen ølbong - og du kan sådan set også godt bygge din egen selfie stang. Det fede ved at bygge sin egen ølbong er dog, at man kan få den præcis, som man gerne vil have den, og her er en selfie pind nok lidt mere noget, der bare skal virke.

Anyways, du kan godt bygge din egen selfie pind, men jeg vil nok anbefale bare at købe den på nettet. Den koster ikke mere end 99 kr., og så er du sikker på, at din telefon kan sidde derpå uden problemer.

Det du også skal være opmærksom på er, hvordan du så tager billederne når mobilen sidder på stangen. For har du blot en selfie stang med holder skal du sætte mobilen på selvudløser, så du kan nå at få den på afstand inden billedet bliver taget. Du kan dog også købe en trådløs udløser, så du kan tage billedet, lige når du vil.

Hvad kan en selfie stang bruges til?
Rundt omkring i verden er der set mange kreative eksempler på hvad en selfie stang kan bruges til, og disse selfie pinde bliver ikke kun brugt til at holde telefoner, men også actionkameraer som GoPro.

Her er nogle af de fedeste YouTube-videoer lavet med en selfie stick...