Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Børnefødselsdag


    Fra de første leveår bliver vi opdraget til at se frem til vores fødselsdag, hvor vi får lov til at invitere vennerne fra børnehave eller skolen med til en rigtig børnefødselsdag med kagemand, dannebrogsflag, varm kakao, lune boller med smør og så naturligvis alle gaverne, som de andre børn kommer med. Sådan elsker vi at fejre børnefødselsdagen i de tidlige år. Senere begynder man at ønske en lidt anden tilgang med teenage vennerne i skolen, og forventninger og forhåbninger til børnefødselsdagen forandrer sig i samme tempo som man lægger centimeter til højden og drøjden.

    Der hægter sig mange traditioner til børnefødselsdag – faktisk ligeså mange traditioner som der er familier. Nogle familier starter dagen med morgensang og gaver på sengen, mens andre venter til morgenbordet, hvor fødselsdagsbarnets livret for morgenmad venter med hejste flag og med de indpakkede gaver lagt på tallerkenen. Senere på dagen venter fejringen i skolen eller daginstitutionen, hvor hvert sted også har sine egne traditioner, som er blevet til med tiden og har udviklet sig gennem mange år.

    De traditioner, som vi er vokset op med hjemme hos forældrene, tager langt de fleste af os med i voksenlivet, hvor de fleste detaljer og måden at fejre på, gives videre til egne børn og måske endda børnebørn. Derfor står børnefødselsdag som en af de stærkeste grundsten i vores fælles opfattelse af dansk kultur.