Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Frækt brandmandskostume til mænd, som indeholder sorte bukser og jakke med refleksstriber. Tilføj vores brandmandssæt for at fuldende kostumet, som er godt til karneval, sidste skoledag eller en temafest.

Brandmand mande kostume

    Medfølger:  
  • Bukser
  • Jakke
Frækt brandmandskostume til mænd, som indeholder sorte bukser og jakke med refleksstriber. Tilføj vores brandmandssæt for at fuldende kostumet, som er godt til karneval, sidste skoledag eller en temafest. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
469 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

469 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S316930

Brandmand mande kostume til mænd (voksne).

Kategorier: Brandmand, Karnevalskostumer, Alle kostumer , Sidste skoledags kostumer , Militær/politi/røvere , Mande kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Mænd, Militær & politi, Sidste skoledag, Mandekostumer, Kostumer, Aalborg Karneval 2013, Mest solgte karnevalskostumer, Populær

Leverandørbeskrivelse: Fever Fireman Costume, Black, Jacket and Trousers. Fever Range. Fever Male Fancy Dress. Dry Clean Only.
Når det brander, har vi brug for en brandmand, der kan slukke ilden! Vores Fever Fireman-kostume indeholder en sort jakke med Hi-Vis bånd på tværs af jakken og på ærmerne. Der er velcro på den forreste del af jakken, så den er nem at lukke. Kostumet indeholder også sorte bukser, hvor der også er Hi-Vis bånd på. Glem ikke vores Fireman Hats og realistiske muskel-toppe for at fuldende looket.