Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Bryllup


    Det er nærmest et mytisk mål for mange børn – især yngre piger – at drømme sig frem i tiden, hvor man finder den eneste ene, man forelsker dig i, og som man gerne vil giftes med. Pigerne elsker at drømme om deres eget bryllup, når det engang i fremtiden bliver aktuelt. Drømmene går ofte på det helt store kirkebryllup, klædt i verdens smukkeste brudekjole og bryllupsfest på et slot, en herregård eller på en anden romantisk adresse i lignende pompøse omgivelser. Sådan behøver det jo ikke at ende hver gang alligevel, men drømmen har man vel lov at have, hvis man spørger pigerne.

    Når man vokser op får de fleste af os et langt mere realistisk billede af bryllup og hvordan det skal markeres. Det viser sig jo, at man som voksen kvinde eller mand måske slet ikke ønsker et bryllup med et stort brag og alle de super romantiske tiltag, man før tilbad. Men derfor har man ikke tabt forestillingen om, hvordan brylluppet helst skal stå. Nogle foretrækker et lille og intimt bryllup, hvor kun de allernærmeste inviteres med – om nogen overhovedet.

    Andre vil gerne rejse væk på eksotiske strande og ressort områder for at foretage vielsen, mens endnu andre søger langt væk fra den kirkelige del og ønsker at gifte sig på favoritstedet i skoven eller ude på vandet. De fleste ønsker dog fortsat at holde fest og fejre brylluppet med venner og familie, og det er måske også den måde, man bedst markerer den store ændring i livet, som et bryllup jo også er.

    Når man skal arrangere et bryllup er der tusinde ting der skal investeres i - fra store ting som brudekjolen og lign, til mindre ting som bordkort, bordpynt osv.