Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Catwoman kostumer

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)


Den underskønne catwoman fik sit comeback som Batmans mulige/umulige kæreste med smukke Michelle Pfeiffer i 1990’erne i rollen og siden med Halle Berrys fantastiske skikkelse i 2004 i en film om netop kun Catwoman uden Batman, og siden de Hollywood produktioner er antallet af Catwoman kostumer nærmest eksploderet. Og man forstår jo godt hvorfor. Den tætsiddende, sorte dragt påklistret en slank og smidig krop med tydelige, kvindelige former kan ikke andet end at vække opsigt i ethvert selskab. Catwoman-kostumet er altså ikke for børn.

Catwoman udklædning til små piger og voksne kvinder

Men Catwoman er en snart ældre kvinde, der blev født i tegneserierne i 1940’erne som kvindeligt modstykke til den ultra populære Batman. Hun er en stærk selvstændig karakter, der med sin styrke, intellekt og snuhed kan være med, når superhelte og skurke spiller med musklerne. Og det er sådan, folk forventer af dig i et catwoman kostume, hvis du vælger at købe hendes legendariske dragt hos Festli.dk.

Er et Catwoman kostume frækt og sexet? Ja, det er der vist ingen tvivl om, hvis du spørger de mandlige gæster til tema- eller kostumefesten. Men det ved du naturligvis, når du ser på kostumerne, du kan vælge imellem. Som kvinde ved du nok, at et sexet og tætsiddende kostume tiltrækker opmærksomhed fra et samlet selskab. Catwoman kostumer er altså umiddelbart mest til de voksne, men i perioder har vi også et udvalg af kostumer til børn. Som voksen er du dog vores primære målgruppe.

Catwoman slår sig løs

Men det er måske også den intention, du har? Uanset hvad vi laver i hverdagen af arbejde eller studie, så har vi jo behov for at så os løs engang imellem til fester og sammenkomster, hvor det er tilladt at feste igennem og tænke i andre baner end de normale, når vi viser os frem.

Det gælder jo også figuren Catwoman selv! Hun er en lidt usynlig og kedelig kontordame, der i sit daglige virke er en nærmest klodset udgave af Supermans Clark Kent. Men når hun får kostumet på, ændrer alt sig. På samme måde kan du lade dig inspirere og gå den samme vej – i det mindste bare for en aften med sjov og spas i et Catwoman kostume!

Og hvem ved – måske det kan give dig noget selvtillid og viden om dig selv til at lade folderne sidde lidt løsere efterfølgende på job, i privaten eller under uddannelse. Tjek Festli.dk’s udvalg i lækre kattekostumer og nyd bare tanken med et dybfølt miauuww…