Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Champagneglas


    Langt de fleste hjem har bestik, tallerkener, glas til vand og vin og alt det andet, der skal bruges i hverdagen i et helt almindeligt hjem. Men det er ikke alle husholdninger, hvor man også har et sæt champagneglas stående til særligt festlige lejligheder, hvor man byder sine gæster på de sprudlende og forfriskende dråber. Champagne bruges nemlig oftest herhjemme i forbindelse med en speciel markering, hvor man skal fejre en begivenhed med pomp og pragt.

    Det er nemlig langt fra hver dag, at man drikker brusende alkohol som champagne eller cava, der efterhånden også er blevet en populær drik under danske himmelstrøg. Men det er en god idé at have et mindre udvalg af champagneglas i skabet til netop disse lejligheder, hvor man fejrer eksempelvis en studentereksamen, et eftertragtet resultat på arbejdspladsen, en stor ordre eller naturligvis til nytårsaften, hvor champagne jo er en fast tradition herhjemme.

    Nytårsaften ryger proppen af champagneflasken når klokken slår midnat og de første sekunder af det nye år er gået i gang. Champagneglas har derfor også en mere stilig og fashionabel fremtoning: De er højere end almindelige vinglas, slankere og ofte også finere i glasstrukturen – måske endda i fint krystal og med smukke indgraveringer. De smalle udformede champagneglas er som det eneste glas overhovedet designet til, at der må spildes! De festlige bobler fra champagnen må nemlig gerne komme helt op til kanten og endda over den, for når der skal fejres store sejre eller markeres landvindinger, så må det gerne boble over med glædesrus, forventning og overskud.