Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Flot og glamourøst charleston kostume til kvinder, som består af en sort kjole, et sort skærf og et sort pandebånd med en fjer. Fuldend kostumet med en sort fjerboa, en cigaretholder, en perlekæde og et par fiskenet strømpebukser. Kostumet kan bruges til de fleste anledninger, herunder karneval og sidste skoledag.

Charleston kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Bælte
  • Hovedbånd
  • Kjole
Flot og glamourøst charleston kostume til kvinder, som består af en sort kjole, et sort skærf og et sort pandebånd med en fjer. Fuldend kostumet med en sort fjerboa, en cigaretholder, en perlekæde og et par fiskenet strømpebukser. Kostumet kan bruges til de fleste anledninger, herunder karneval og sidste skoledag. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
169 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Obligatoriske felter

169 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S286050

Charleston kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: 1920erne, Charleston, Højtider, Alle kostumer , Gangster/Al Capone , Temaer:, Kvinde kostumer, Gangster & Al Capone, Kostumer, Nytår, Nytårskostumer, Kvindekostumer, Charleston kostumer, Aalborg Karneval 2013, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Højtider, Nytårsfest, Festkjol

Leverandørbeskrivelse: Flapper Costume, Black, with Dress, Sash Belt and Headpiece. Adult Fancy Dress Costumes. 1920's Razzle Fancy Dress. Dry Clean Only.
Tag tilbage til 1920'erne med vores sexede Flapper kostume til kvinder. Kostumet består af en sort kjole med frynser langs den nederste kant, et bælte med sorte pailletter og et matchende pandebånd med pailletter og en fjer. Glem ikke at tilføje vores cigaretrør og en perlekæde for at fuldende looket.