Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Cheerleader kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 23

Sorter faldende

1 til 20 af 23


Letpåklædte piger med store, farvestrålende pomponer i hver hånd, strutskørter og bare maveskind er et kendt fænomen over hele verden, siden amerikanerne fandt på at samle smukke unge piger til professionelle heppekor med navnet cheerleaders til de store sportskampe i amerikansk fodbold, basketball og baseball. Meningen med de heppende, dansende, hujende og gestikulerende unge kvinder er at gejle publikum op, så de på bedst mulig måde kommer i gang med at bakke hjemmeholdet op og vinde kampen.

Måske vi i Europa i begyndelse syntes, at det var lidt overgearet og et rent amerikansk fænomen med denne sjove udklædning og dans, men det er der siden blevet lavet meget om på. Flere danske og europæiske hold inden for fodbold, håndbold, basketball og mange andre sportsgrene har i dag deres egne cheerleaders til kampene, som kvinderne træner op til næsten lige så intenst og seriøst som sportsfolkene, de hepper på.

På Festli.dk har vi taget det festlige kostume til os, og du finder du flere cheerlaeader kostumer i forskellige farver (specielt mange i rød og blå) og modeller til både de voksne kvinder og de små børn, som alle leder tankerne hen på de rigtige cheerleaders, vi kender fra film, magasiner og tv. De fleste af kostumerne er til voksne eller unge kvinder, men du finder også børnestørrelser og såmænd også en model til herrerne, hvis du går med den drøm gemt i maven. Hos kvinderne og pigerne er det naturligvis Glee cheerleader kostumerne der er det største hit. Glee er den populære amerikanske musical tv-serie, som mange danskere kender til. Derfor er Glee-kostumerne i høj kurs herhjemme også.

Udklædning elsket af både voksne og børn - kvinder og piger

Med et cheerleader kostume skal du nok være opmærksom på, at du tiltrækker dig masser af opmærksomhed fra de andre gæster ved kostumefesten. Du skal også typisk vælge, om du vil være blå eller rød cheerleader, eller måske en helt tredje farve. Samtidig kan du nok forvente, at du bliver opfordret til at vise prøver på dine evner udi begejstret og energisk cheerleading! Det kan måske være en sjov gimmick, at du ikke har en anelse om, hvordan man gør det, og så give en prøve på det!

Men hvis du vil imponere i stedet, så kunne du måske øve dig lidt derhjemme inden festen, selvfølgelig iført udklædningen. Er I et par piger og gerne flere, kan I også overveje alle at møde op i et cheerleader kostume og gøre festen endnu mere fornøjelig, og I kan med jeres indsats og mere eller mindre koordinerede optræden virkelig sætte gang i løjerne og løfte humøret blandt gæsterne. Cheerleader kostumer er populære hos voksne, men er også et stort hit fx til sidste skoledag. Også for børn er cheerleader udklædningen et hit, og her tænker vi selvfølgelig mest på pigerne - ja, det giver næsten sig selv. Børn i cheerleader kostumer er virkelig et kært syn.