Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Cowboy hatte

Sorter faldende

1 til 20 af 29

Sorter faldende

1 til 20 af 29


Fantasien har levet lige så længe, der har været biografer og tv apparater. Fra man er lille dreng især, har de fleste været dybt fascineret af det vilde vesten eller livet som cowboy. Det handler om det frie liv hesten over prærien med revolverne i bæltet, hatten på sned, hesten under hofterne og lejrbålet ved aftenstide. Og så er der jo det legendariske tøj og udklædning, der udover cowboy hatten består af tørklæde, skjorte, vest, gerne læderbukser og så selvfølgelig cowboystøvlerne med sporerne på siderne. Det bliver næsten ikke en bedre forestilling for især børnene og deres fædre.

Cowboy hatten er selve symbolet på western-genren og livet i det gamle Amerika. Oprindeligt tjente den formålet at holde solen fra at opvarme hovedet og holde øjne og ansigt i skygge, og det er det look, som vi i dag holder meget af at efterligne, når vi kan. Cowboy kostumer er utroligt populært blandt drenge i alle aldre, og det er sikkert og vist, at det bæres med stolthed og med revolvere og bredskygget hat på hovedet.

Køb Cowboy hatten som en del af et kostume

Cowboy hatten fås i mange varianter, farver og kvaliteter, og der findes typer til alle type cowboys eller cowgirls, for naturligvis kan pigerne også være med – både de mindste og de voksne. Uanset om man forestiller Billy the Kid eller Calamity Jane, så er der plads til alle på prærien for den ensomme, stakkels cowboy.

En oplagt anledning til at klæde dig ud som cowboy er til en udklædningsfest hvor temaet "cowboys og indianere" eller lign. Alternativt kan I komme som et par og være "cowboy og cowgirl". Mulighederne er mange, ligesom med den mexicanske sombrero hat.