Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Cowboy kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 73

Sorter faldende

1 til 20 af 73


Hvilken dreng har gennem tiderne ikke leget cowboy og indianer i byens gader eller hvor som helst på landet? Det er nok en af de mest populære børnelege overhovedet – og især hos drengene er det et evigt hit.

Derfor er det heller ikke nogen større overraskelse i, at udvalget af cowboy kostumer og cowboy udklædning på Festli.dk, afspejler efterspørgslen på netop det populære cowboy udstyr. Fascinationen er nemlig fortsat frem til ungdommen og såmænd også til den voksne mand, der nyder at spænde bæltet med seksløberne og tage cowboyhatten på til fest. Så bliver det nemlig ikke meget bedre. Når det så er sagt, så er cowboy kostumer til kvinder også et stort hit. Normalt forbinder man en cowboy med en sej fyr, men kvinderne kan også se bragende godt ud i dette look.

Cowboy kostumer til mænd, kvinder og børn

På Festli.dk’s side over cowboy og cowgirl kostumer bliver dine fantasier om det vilde vesten og the poor lonesome cowboy opfyldt, uanset om du er mand, kvinde eller barn. Alt efter dit temperament kan du købe kostumer inden alle de kendte cowboygenrer – fra klassisk rå og maskuline Clint Eastwood med poncho og hat, John Wayne med den røde skjorte, over Bufallo Bill i elegante lyse farver til læder og casual cowboys uden navn men med hænderne klar på pistolbæltet og hatten på sned.

Når du finder dit cowboy eller cowgirl kostume på Festli.dk har du også mulighed for at købe ekstra tilbehør til det realistiske kostume. Det kan for eksempel være et sort, busket overskæg, et flot pistolbælte, revolvere, sherif stjerne eller støvlesporer.