Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Disney kostumer og udklædningstøj


    Der findes ikke et barn eller voksen i Danmark, der ikke kender til de elskelige figurer fra Disneys vidunderlige univers. Lige fra de oprindelige karakterer fra Anders And & Co. Og frem til i dag, hvor nyere figurer fra film som Toy Story, Frozen, Pirates of the Caribbean og utroligt mange flere.

    Disney udklædning for både børn og voksne

    Mange tror, at Disney kostumer kun kan bruges af børn, men sådan er det langt fra. Der er rigtig mange muligheder også for voksne, og det er ofte et stort hit at møde op i et Disney kostume, fordi vi alle på en eller anden måde har et forhold til de populære figurer fra Andeby og omegn.

    Men hvem er du så af dem alle? Er det uskyldsrene Askepot, eventyrlystne Alice i Eventyrland, en fjollet Fedtmule, en tryllefe, Peter Pan, Pocahontas eller måske er du mere den grønne trold Shrek, der har forvildet sig til fest? Der er nok af forskellige typer udklædning at vælge i mellem!

    Et valg af et af de mange Disney kostumer er et sikkert valg både for børn og voksne, som med garanti vil vække nysgerrighed og som bringer dig i snak med de andre gæster, for alle har en mening om den figur, du repræsenterer, og den rolle du spiller. For pigerne er prinsesse kostumer et stort hit, mens drengene er mere fan af andre Disney figurer.