Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Djævle kostumer

Sorter faldende

1 til 20 ud af 44

Sorter faldende

1 til 20 ud af 44


Er du inviteret til kostumefest, udklædningsfest, sidste skoledag eller en anden slags komsammen, hvor man skal komme i et kostume, så er du sikkert godt i gang med overvejelserne: Hvad skal du klæde sig ud som? Hvis du har mod på at ankomme i et lidt atypisk kostume, så er det absolut værd at overveje et djævle kostume.

Tænk lige over det: Kunne det ikke være fedt at være aftenens mest frygtede person, men som de andre gæster alligevel finder både spændende og tiltrækkende – det er måske ikke den dårligste idé at gå i pagt med djævlen ved en skøn fest.

Djævle udklædning er for børn, mænd og kvinder

Et djævle kostume består er en efterligning af den klassiske opfattelse og billede af djævlen. Han er klædt i enten rødt eller sort, og det er de gennemgående farver. På hovedet sidder en hætte eller maske, der har de berygtede horn, i panden. Halen siger også sig selv, og den runder et kostume af, der kan give dig en uforglemmelig aften i selskabet.

Overvej eventuelt at give din djævlekarakter et strejf af humor og selvironi, for det er en overraskende forandring af figuren, der vil skabe endnu mere nysgerrighed. Spørgsmålet er hvorvidt djævle kostumet er uhyggeligt nok til Halloween, eller om du skal finde noget endnu mere skræmmende i den anledning.