Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Dyrekostumer og udklædningstøj


  Der findes søde dyr, vakse dyr, sjove dyr, farlige dyr og der findes nuttede dyr. Og nu på Festli.dk kan du vælge et hvilket som helst af dem, næste gang du skal til kostumefest. Her kan dine børn muntre sig ved høje forventninger til deres dyrekostume til fastelavn eller en anden lejlighed for at klæde sig og holde en sjov fest med alle venner og veninder.

  Børn ved næsten ikke noget bedre end at forsvinde ind i en fantasiverden, hvor de eksperimenterer med forskellige personligheder og identiteter. Det er der ikke noget galt i, for det er en del af børnenes naturlige udvikling. Dyr spiller en stor rolle for de fleste børn, så du er en populær forælder, hvis du foreslår at finde et dyrekostume på Festli.dk, som de kan tage på til udklædningsfesten næsten uanset hvilken alder, de har. Og vi har selvfølgelig også dyrekostumer til voksne, hvis det er dig selv der søger et sjovt kostume.

  Dyre udklædning er både for børn og voksne

  Og hvad er der så at tage på af festligt kostume? Jo, I finder de søde dyr fra det elskede Peter Plys univers, køer, et lille supersødt stinkdyr, kænguru med baby på maven, Belle fra Skønheden og udyret, Dorothy fra Troldmanden fra Oz og såmænd også en tøjdyrsabe med hale naturligvis. Mon ikke de fleste voksne også husker den glæde, man som barn havde, når man var prinsesse eller superhelt bare for en enkelt dag. Det betød ingenting, at der var mange andre prinsesse og superhelte til festen. Man var glad alligevel.

  Om børnene klæder sig ud som prinsesser eller superhelte, eller om de vælger et dyrekostume, er den samme sag og glæden lige stor af den grund. Skulle du som forælder få lyst til at følge dit barn i legen og indlevelsen kan du jo vælge at følge trop og hoppe i et dyrekostume for voksne. På vores hjemmeside finder du nemlig kostumer i voksne størrelser, og du vil sikkert vække glæde hos din søn eller datter iklædt et tigerkostume, stinkdyr, abe- eller ko-kostume. Og så er det ellers med at komme afsted til festen, karnevallet, fastelavnsfesten eller hvad det end er – det bliver da en fest for både store og små!

  Her på siden har vi uanede mængder af dyrekostumer. Udover dem vi allerede har nævnt har vi bl.a. kostumer som pingviner, bier, gorillaer, flagermus, mariehøner, heste, løver, tigere, katte, kaniner, aber, stinkdyr, pandaer, hajer, kænguruer, zebraer, frøer, kyllinger, krokodiller, hunde, bjørne, grise, sommerfugle og meget andet.